Ballonvaart Oost-Vlaanderen boven de regio die je zelf wenst

C-Air ballonvaart Oost-Vlaanderen is gevestigd in het prachtige Sint-Niklaas. Deze stad is de ballonstad bij uitstek. Elk jaar in september wordt er hier de vredesfeesten georganiseerd. Er stijgen jaarlijks een groot aantal ballonnen op vanuit de markt, alsook speciale luchtballonnen. Deze prachtige luchtballonnen zie je dan opstijgen vanop de grootste markt van Europa.

We vertrekken ook tijdens het ballonseizoen regelmatig vanop de markt in Sint-Niklaas. Het is steeds een unieke ervaring. Indien je ook graag eens opstijgt vanop de grote markt te Sint-Niklaas, aarzel dan niet om deze wens door te geven aan ons.

Bekijk het Waasland van bovenuit

Ook in het Waasland is C-Air heel actief. Deze prachtige streek heeft veel te bieden door zijn variatie aan verschillende landschappen. Onze vertrekplaatsen vanuit het Waasland zijn Waasmunster, Stekene, Vrasene, Sint-Niklaas, Wachtebeke, en andere. Indien je zelf een opstijgterrein hebt, is er ook altijd een mogelijkheid om dit te bespreken. We bekijken dan samen met onze passagiers of dit mogelijk is.

De belangrijkste stad van Oost-Vlaanderen is uiteraard Gent. Deze stad staat bekend voor haar prachtig historisch centrum. Een ballonvaart over deze historische stad is steeds bespreekbaar. In de regio Gent hebben wij ook opstijgplaatsen in Lochristi, Mariakerke, Wachtebeke, Overmere, Destelbergen, en andere.

Naast een ballonvaart in het Waasland of regio Gent, zal C-Air ballonvaarten ook jouw droom ballonvlucht uitvoeren in de Zwalm streek of de Vlaamse Ardennen. In de Zwalm streek zijn onze opstijgterreinen in Ninove, Zottegem, Sint-Lievens-Houtem, en andere.

Staat jouw regio in Oost-Vlaanderen er niet onmiddellijk tussen? C-Air ballonvluchten vliegt over heel België en komt graag naar jouw toe. Wij hebben uiteraardook nog andere mogelijkheden in Oost-Vlaanderen, dus aarzel niet ons te contacteren.

Is het gewenste opstijgterrein altijd mogelijk?

C-Air ballonvaart probeert zoveel mogelijke rekening te houden met de gewenste opstijgplaatsen van onze passagiers. De windsnelheid en de windrichting bepalen of wij al dan niet kunnen vertrekken vanuit de gewenste opstijgplaats. De dag van de ballonvaart overloopt de ballonvaarder deze twee belangrijke factoren. Indien deze factoren niet gunstig zijn, moeten wij ons verplaatsen naar een ander terrein in de buurt. De reden hiervoor is dat wij in sommige gebieden niet mogen vliegen of landen.

Is een ballonvlucht over een zelf gekozen gebied mogelijk?

Een luchtballon is niet stuurbaar, waardoor geen enkele ballonvaarder kan garanderen dat wij over een bepaald gebied kunnen vliegen. We proberen dit wel te beïnvloeden, maar sommige factoren heb je als ballonvaarder tijdens een ballonvlucht niet in de hand. Je kan dicht bij het gewenste gebied opstijgen, maar dan moeten de windrichting en windsnelheid gunstig zijn. Ook kunnen we boven een aantal gebieden geen ballonvaart maken. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om boven Brussel te varen, vermits we hier rekening moeten houden met de luchthaven.

Heb je vragen over jouw ballonvlucht op maat in een bepaalde regio? In Oost-Vlaanderen of elders in België? Stel vrijblijvend je vraag telefonisch of per mail aan C-Air ballonvaren.

https://www.cair-ballonvaart.be/aanbod/ballonvaart-oost-vlaanderen/