Media museum
Image default
Arts / Photography

Beter vindbaar in Google

 

Het internet is mega groot en wordt door iedereen gebruikt. We lijken dag in dag uit verbonden te zijn met de digitale wereld. Daarom is het zo gek nog niet dat het tegenwoordig belangrijk is dat je als ondernemer en/of organisatie goed gevonden kunt worden op het internet. Eén van de populairste strategieën is om dit via Google te bereiken. Maar, waarom Google? Google is de grootste zoekmachine ter wereld, die dagelijks miljarden keren wordt gebruikt over de hele wereld. Natuurlijk zijn er ook zoekmachines als Yahoo en Bing, maar Google is verreweg het meest populair. Daarom is het ook niet zo gek dat de meeste bedrijven beginnen met het verbeteren van de online vindbaarheid bij Google.

Zonder het internet kun je consumenten bijna niet meer bereiken, maar hoe kun je dit het beste aanpakken? Hoe zorg je dat je beter scoort in de grootste zoekmachine ter wereld? Je zou kunnen werken met google adwords. Wanneer je hier niet goed in bent of hier geen tijd voor hebt, zou je ervoor kunnen kiezen om Googe adwords uitbesteden. Je zou namelijk advertentie ruimte kunnen kopen bij Google Adwords. Op het moment dat iemand dan jouw zoekwoord intypt, zal jouw link helemaal bovenaan komen te staan.

Maar dit is niet alles. Zo bestaat Google natuurlijk niet alleen maar uit advertenties. Dat maakt dan ook dat advertenties niet de enige manier zijn om hoger te kunnen scoren in de zoekresultaten van Google. Je zou dit ook kunnen beïnvloeden door middel van SEO: Search Engine Optimization. Dit houdt in dat je door middel van het verspreiden van anchors je beter wordt gevonden. Je zult hierdoor niet tijdelijk bovenaan staan zoals het geval is bij een advertentie en zal dus langer duren voordat je effect ziet, maar wel is het vaak goedkoper en heeft het vaak een blijvend effect. Je kunt je SEO uitbesteden en dat gecombineerd levert tot hoge zoekresultaten.

 

http://www.economy.nl

Gerelateerde artikelen

Het onderhouden van een gebouw

Wat is er te doen in Barcelona?

DJI Spark: Een drone die in je broekzak past