Media museum
Image default
Woning en Tuin

Bij deze tegelhandel vind je beslist je droomtegel

Je ziet ze overal terugkomen in huis: tegels in alle vormen, maten en materialen. De gemiddelde Belg houdt wel van een stijlvolle tegel, en terecht. Een tegel is te gebruiken in alle ruimtes en zorgt voor een verzorgde uitstraling. Ze zijn beschikbaar in alle denkbare kleuren, waardoor iedereen beslist een tegel naar zijn smaak vindt. Kies voor een egale tegel, eentje met een reliëf in of een variant met een mooie print op. Voel je het al kriebelen om een bepaalde kamer in te richten? Breng dan eens een bezoek aan de website van Tegeloutlet. Deze gespecialiseerde tegelhandel heeft alles in huis om je te helpen bij het vinden van de geschikte tegel. Het goede nieuws is dat ze maar liefst vijf vestigingen hebben, verspreid over Vlaanderen. Zo vind je altijd een tegelhandel van hen in je buurt. Het beste nieuws? Hun aanbod is zo gevarieerd én kwalitatief, dat iedereen er een tegel naar zijn zin vindt.

Het gemak van een tegel

Als gespecialiseerde tegelhandel verdeelt Tegeloutlet producten van diverse materialen, producenten en prijsklassen. Ze hebben tegels voor iedere toepassing. Denk maar aan de badkamer. Heel vaak wordt in deze ruimte gekozen voor een tegel aan de muur, aan de wasbak of het bad, of in de douche. Een tegel is dan ook een ideaal materiaal om te verwerken in je badkamerinterieur. Ze zijn waterbestendig en zijn bovendien zeer makkelijk te reinigen. Een tegel brengt meteen sfeer. Welke sfeer, dat bepaal je helemaal zelf. Ga bijvoorbeeld de Marokkaanse toer op en betegel je badkamer met prachtige mozaïektegels. Dat is sfeer verzekerd!

Verfraai je keuken met je favoriete tegel

Een andere ruimte die vaak de eer krijgt om met tegels te worden voorzien, is de keuken. Er zijn heel wat soorten tegels die perfect passen in de keuken. Fris je aanrecht op met fijne tegels of kies voor een keramische tegel als vloerbedekking. Deze laatste zijn zowel beschikbaar in parketlook, als natuursteenimitatie, in een vintagelook, een moderne look enzovoort. Kortom: welke stijl je ook ambieert, er bestaat een keramische tegel voor!