Media museum
Image default
Alarmsysteem

Een camera-installatiebedrijf met op maat gemaakte oplossingen

ASEQ is een ervaren camera-installatiebedrijf uit Wilrijk die een ruime ervaring heeft in de beveiligingssector. Het is bij uw thuis of kantoor belangrijk om uw veilig te voelen. Hiervoor is een goed veiligheidssysteem nodig. U kunt bij dit bedrijf terecht wanneer u op maat gemaakte oplossingen wenst. Deze experts bieden oplossingen voor elke klant, in elke branche voor diverse situaties. Door alarminstallaties, methodes van beveiliging en toegangscontroles heeft u zelf in de hand aan wie u toegang verleent. Dit werkt namelijk met codes. Dit camera-installatiebedrijf maakt gebruik van betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten en materialen. Zij beschikken over diverse soorten camerabewaking, toegangscontroles en inbraakbeveiligingen. Schakel deze specialisten in voor een veilig gevoel.

Een ervaren installateur die beveiliging installeert

Wanneer u uw woning of bedrijf wilt voorzien van inbraakbeveiliging, schakelt u dit professionele bedrijf in. De installateur installeert de beveiliging voor u Ook controleert de installateur het systeem op inbraaksirenes en inbraakdetectoren. Deze specialist controleert zelfs de zelf opgehangen alarmsystemen. Sirenes en detectoren worden geïnstalleerd om de inbraakbeveiliging op te schalen. Een van deze systemen is de bekabelde centrale. Dit systeem heeft een aansluiting op de meldkamer waardoor er meteen alarmeringen binnenkomen. Dit alarm bedient u door middel van een afstandsbediening, tablet of mobiele telefoon. Ook kan er een installateur inbraakdetectoren installeren zodat u optimaal beveiligd bent.

Laat u ontzorgen door een professioneel bedrijf

Wilt u op professionele wijze inbraakbeveiliging installeren? Da kunt u terecht bij ASEQ, een professioneel camera-installatiebedrijf dat u helpt bij het creëren van een veilige omgeving. U kunt bij hen terecht voor zowel installatie als controle van verschillende systemen. Zij controleren zelfs de door u opgehangen systemen, zodat u zich optimaal beveiligd voelt. Heeft u interesse in een van deze dienstverleningen? Bezoek dan de website van dit camera-installatiebedrijf voor meer informatie en neem contact op met hen om de mogelijkheden te bespreken.