Media museum
Image default
Electronica en Computers

Gebruik een betrouwbare afstandssensor voor nauwkeurige metingen

Bij het uitvoeren van metingen op een bouwplaats, sportveld of bij de wegenbouw moet u kunnen vertrouwen op nauwkeurige metingen. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden waar een afstandssensor voor kan worden gebruikt. Deze meet zeer nauwkeurig, ook op plaatsen die lastig bereikbaar zijn of waar handmatig meten zeer tijdrovend en wellicht niet precies genoeg is. Een sensor kan als dat nodig is tot op de millimeter nauwkeurig een meting verrichten. Hierdoor kan er weinig fout gaan bij een bouwplan of bij de aanleg van een weg.

Sneller bouwen met een afstandssensor

Een huis bouwen gaat vandaag de dag een stuk sneller dan bijvoorbeeld in de jaren ‘70 van de vorige eeuw. Dat komt door een aantal factoren. Er wordt soms gebruik gemaakt van prefab delen. Hierdoor kan een muur of soms een complete verdieping in één keer kan worden geplaatst. Maar nauwkeurig meten blijft nog steeds nodig. De fundering moet immers op de juiste plaats worden gelegd. Ook moeten prefab delen nauwkeurig worden aangebracht. Daarnaast kan een afstandssensor worden gebruikt voor het trekken van bekabeling of het aanleggen van ondergrondse leidingen.

Bij wie kan ik een betrouwbare sensor aanschaffen?

Een afstandssensor kan u het werk op veel fronten een stuk makkelijker maken. Bent u op zoek naar een bedrijf dat een betrouwbare afstandssensor kan leveren? Neem dan contact op met DIS Sensors. Zij zijn gevestigd in België maar leveren wereldwijd. U vindt een lijst van distributeurs gesorteerd op land op de website. Voor het aanvragen van een offerte kunt u het contactformulier gebruiken. Dit formulier kunt u ook invullen voor een opdracht voor maatwerk. Op de website vindt u uitgebreide informatie over het complete pakket van producten en diensten. Heeft u dan toch nog vragen? Neem dan contact op met het bedrijf om uw vragen voor te leggen. Zij zullen u graag van dienst zijn met aanvullende informatie.

https://dis-sensors.com/be-nl/

Gerelateerde artikelen

Altijd een passende laptophoes met een verfrissend design!

Een goede IT-partner in Gent ontzorgt je volledig