Media museum
Image default
Bedrijven

Het aanschaffen van een Neon LED sign

Er zijn bepaalde dingen die je niet op het internet kunt vinden, en wanneer je een briljant idee hebt maar niet weet hoe je het moet realiseren, moet je ergens naartoe. Neon Signs worden in dit artikel besproken, en we geven je de informatie waar je een fantastisch Neon LED Sign kan aanschaffen.

Neon LED Sign 

Een neonbord bestaat uit een transformator, een hoogspanningstransformator, een gasontladingsbuis, een voorschakelapparaat en een frame. Er zijn vele redenen waarom neonreclame zo populair is voor restaurantreclame. Neonborden zijn kleurrijk, duurzaam en groot, dus ze zijn een goede keuze. U kunt thuis een neonbord maken met behulp van basiskennis van bedrading en neonbuizen. Neonborden zijn eenvoudig te maken en een goede manier om uw individualiteit uit te drukken in uw huis of uw kantoor.

Neonborden worden vaak verlicht door lichtgevende diodes (LED’s). Onderhoudsvrije en duurzame LED-borden zijn te verkiezen boven neonlichten. LED-borden zijn gemakkelijker te onderhouden, hebben geen speciale behandeling nodig en kunnen worden geprogrammeerd om een verscheidenheid aan kleuren, patronen en woorden te tonen. Hoewel neonborden minder duur zijn dan LED-borden, zijn ze helderder, hebben ze een breder contrastbereik en kunnen ze worden geprogrammeerd om meer dan één kleur, patroon en zin weer te geven. LED borden kunnen worden aangepast met een scala aan ontwerpen en maten, nog meer wanneer software wordt gebruikt. Ze komen in een verscheidenheid van vormen en maten en kunnen worden aangepast met een verscheidenheid van animaties en afbeeldingen.

Voordelen

Het kiezen van het juiste neon sign ontwerp voor uw bedrijf is cruciaal. Het moet uw merk weerspiegelen en herkenbaar zijn voor uw klanten. Het bord moet passen bij de omgeving en de locatie en bovendien zichtbaar zijn voor zoveel mogelijk mensen. Denk bij het kiezen van een neonbord na over hoe het eruit zal zien en hoe groot het zal zijn. Houd rekening met de afmetingen van uw onderneming en de locatie waar u het wilt plaatsen. Uw neonbord moet uw branding weerspiegelen en tegelijkertijd zichtbaar zijn voor zoveel mogelijk mensen. Het succes van het bord is afhankelijk van de locatie. The Neon Company kan het juiste neonbord voor u maken….

https://theneoncompany.be/