Media museum
Image default
Bedrijven

Het nut van een professionele beurs stand

Iedereen die weleens een vakbeurs of een beurs voor consumenten heeft bezocht kent wel het gevoel dat de ene beurs stand sterk lijkt op de andere. Vooral als je al een tijdje hebt rondgelopen op de beursvloer begin je je interesse te verliezen en ben je geneigd om niet elk bedrijf dat zich in een beurs stand presenteert meer te bezoeken. Dat kan worden voorkomen door een beurs stand te huren bij een bedrijf dat aan professionele standbouw doet. De beurs stand die daar wordt geleverd is niet alleen handig in het gebruik, maar trekt ook de aandacht.

Wat is standbouw?

Het resultaat van standbouw is pas te zien als de vakbeurs of het evenement is geopend. Standbouw vindt plaats in de dagen voordat de beurs opent en in de dagen na afloop van de beurs. Dan worden de vooraf ontworpen beursstands op de beursvloer in gereedheid gebracht. Standbouw is echt een vak, want er moet snel en op tijd worden gewerkt. Als er tegenslag is moet er soms worden doorgewerkt in de avonden en weekeinden. Ook moeten standbouwers goed op de hoogte zijn van de verkeerssituatie rondom een evenementenhal, en waar het best kan worden geparkeerd.

Beurs stand huren

Veel bedrijven die deelnemen aan een beurs ontwerpen zelf een stand en willen die zelf op de beursvloer opbouwen. In de praktijk blijkt dat enorm tegen te vallen, vooral omdat er nog honderden andere bedrijven zijn die op hetzelfde moment hun stand gereed willen maken. Het is veel handiger om geen eigen stand te ontwerpen, maar er één te huren bij Isyfair. De stand kan volledig naar wens worden geselecteerd uit het overzicht op de website en de specialisten van Isyfair zorgen ervoor dat de stand op tijd op de beursvloer is opgebouwd.