Media museum
Image default
Auto's en Motoren

Hoe klanten uw laadpunten kunnen vinden

Overweegt u om laadpunten in de buurt van uw onderneming te laten plaatsen door een installateur van laadpalen? Een wijze beslissing! Ten eerste zullen uw medewerkers het enorm waarderen. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto. Soms kopen ze deze zelf, andere keren kiezen medewerkers voor deze optie als leaseauto. Echter is een laadpunt essentieel, omdat zij anders niet hun auto voldoende kunnen opladen om weer thuis te geraken. Alleen daarom is een laadpunt al een aanrader.

Maar ook oude en nieuwe klanten zullen uw laadpunten waarderen. Ten eerste omdat zij hier zelf gebruik van kunnen maken, mocht het nodig zijn. Daarnaast toont u hiermee dat u zich inzet voor groene initiatieven. Steeds meer klanten vinden het een pluspunt als een onderneming zich op deze wijze inzet voor duurzaamheid. Maar dan is het wel van belang dat uw klanten deze laadpunten ook daadwerkelijk kunnen vinden.

Hoe een installateur van laadpalen de vindbaarheid kan vergroten

Stel, u heeft besloten om laadpunten te laten plaatsen door een installateur van laadpalen. Deze kan op meerdere wijzen de vindbaarheid van de paal of palen vergroten. Ten eerste de locatie. Hoe toegankelijker en overzichtelijker deze is, des te eerder het punt gevonden kan worden. Daarnaast is verlichting van belang. Hierdoor kan het oplaadpunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week gevonden worden.

Tot slot is er een app waar klanten gebruik van kunnen maken. Deze app heet de New Motion app en is erop gericht om mensen te dirigeren naar de meest dichtstbijzijnde laadpalen. Hierop zijn meer dan 64.000 laadpalen te vinden. Ook die van u kan via deze app gevonden worden.

Laat u helpen door een professionele installateur van laadpalen

Op zoek naar de beste oplossing voor uw onderneming? In dat geval is ChargePro een aanrader. Niet voor niets zijn de online recensies zo enorm positief. ChargePro vindt voor iedereen een geschikte oplossing op maat.

Gerelateerde artikelen

Proefrit? We geven je een hint!

Busombouw rolstoel