Media museum
Image default
Aanbiedingen

Redactionele fotografie

Redactionele fotografie Zwolle en omstreken

 

Alround fotograaf Vincent Hartman, een geboren en getogen Zwollenaar, werkt tegenwoordig vanuit zijn fotostudio STUDIOVHF in Heino. De studio is uitgegroeid tot een veelzijdig fotografisch dienstverlener voor de zakelijke markt. De fotostudio op 8 kilometer afstand van de gemeente Zwolle wordt gebruikt voor portretfotografie, mode- en productfotografie. Op locatie worden fotoshoots uitgevoerd op het gebied van reclame, interieur, lifestyle en vastgoedfotografie. 

 

 

(foto over vrijwiligerswerk in Zwolle, waarbij het gehele gezin betrokken is)

 

De jarenlange ervaring van de fotograaf zorgen voor een multidisciplinaire inzetbaarheid en is derhalve ideaal voor redactionele fotografie. Landschap, vastgoed, sport en evenementen kunnen onder de meest uitdagende licht- en weersomstandigheden sfeervol vastgelegd worden. De redactionele fotografie van STUDIOVHF neigt meer naar reclame- en geensceneerde fotografie dan naar pers- en publiciteitsfotografie. De foto’s zijn terug te zien in regionale kwartaal en week uitgaven en thematische uitgaven van bedrijven, woningbouwverenigingen, Provincie Overijssel en maatschappelijke organisaties. Ook levert STUDIOVHF fotowerk voor landelijke vakbladen op het gebied van technologie, bouw, interieur, installatie en de agrarische industrie.

De familie Hartman is van oorsprong bekend van ‘Hartman’s Speeltuin’ aan de Wipstrikkerallee in Zwolle. De opa van Vincent Hartman had daar een speeltuin, cafe en fietsenmakerij.

 

Fotograaf Zwolle

 

 

(een overzicht van wat redactionele foto’s uit 2015)

 

Dezelfde fotograaf die met het grootste gemak een interieurfoto maakt, landschappelijke beelden van natuur, stads- en dorpsgezichten, maar ook razendsnelle actie als volleybal, motorsport en tafeltennis? Dat kan bij de fotograaf van STUDIOVHF! De studio gaat er prat op veelzijdig te zijn maar niet gemiddeld.

 

Maar oordeelt u zelf door het bezoeken van onze website.

https://www.studiovhf.com/redactionele-fotografie/