Media museum
Image default
Entertainment

Tarotverwachting

Tarot in het nieuwe jaar

Tarotlezen maakt gebruik van een pak Tarot-kaarten, die meestal 78 in getal zijn. Deze kaarten werden eerder gebruikt als een kaartspel en worden tegenwoordig gebruikt als een krachtig hulpmiddel voor waarzeggerij en een goddelijke manier om de waarheid over iemands leven te onthullen. Tarot 2022 zal u helpen voorbereid te zijn op wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft.

Door je Tarot te lezen met de hulp van een goede helderziende, zul je inzicht krijgen, duidelijkheid krijgen, een oplossing vinden en de kant op gaan die transformatie waar je naar streeft in 2022. Een spreiding van 7 kaarten kan worden gebruikt om je sterrenbeeld te lezen  en te zien wat het voor u voorspelt en als men diepgaander inzicht wil krijgen, kan een Keltisch Kruistabel met 10 kaarten worden gedaan.

Tarotvoorspelling van de sterrenbeelden:

Ram
2020 spoort u aan om uw verleden los te laten en dit jaar vooruit te gaan om het beste te maken voor uw carrière of een nieuwe relatie, voor het geval de oude niet werkt.

Stier
Geloof in jezelf in 2020 en Lady-luck wacht om de hoek om je aan de juiste mensen voor te stellen. Neem de tijd om te oefenen om uw gezondheid te behouden.

Tweeling
Tarotaflezing voor u voorspelt een vruchtbaar jaar, mits u er hard voor werkt. Herken je slechte gewoonten en verbeter ze of laat ze los.

Kreeft
Tarot 2020 anticipeert erop dat je je ergste hebt achtergelaten en dat dit er dit jaar beter zal uitzien. Wees voorbereid op betere kansen en socialisatie.

Leeuw
Een beetje geduld is dit jaar vereist. Alles komt uiteindelijk goed. Gebruik het jaar om uw creatieve kant te verkennen. Wees voorzichtig met je gezondheid, met name je huid en maag.

Maagd
Een jaar om terug te blikken op je verleden, wat je van plan bent en hoe je het aanpakt. Je moet wat geduld hebben en geen haast hebben. Probeer de koers uit te zetten voor een beter resultaat.

Weegschaal
Uw focus punt dit jaar zou duidelijkheid zijn van gedachte, spraak en actie. Je zult vastberaden zijn in je beslissingen en niet toestaan ​​dat mensen je misbruiken zoals eerder. Dingen zullen positief zijn op het persoonlijke front; als het niet getrouwd is, is het huwelijk in kaart en als het getrouwd is, kan er een verslaving aan het gezin zijn.

Schorpioen
Je moet je concentreren op het maken van enkele hoognodige veranderingen, in je gezinsleven of in je gezondheid. Laat alle wrok los die je tegen sommige mensen hebt. Het is belangrijk om de geest soms rustig te houden.

Boogschutter
2020 zal voor u soepel verlopen, op voorwaarde dat u er goed voor bent. Het jaar wordt echt druk en je moet taken zorgvuldig delegeren, zodat je zelf niet te veel werk hebt.

Steenbok
Je zult de komende maanden een nieuw ‘verborgen jij’ ontdekken. Raak niet boos wanneer bepaalde skeletten uit de kast vallen. Ontdoe u van elke winterslaap waarin u zich misschien wilt vestigen.

Waterman
Tarot 2020 anticipeert erop dat je bent ‘aangekomen’ in het leven. Al het harde werk dat je tot nu toe hebt gedaan, zal je beginnen terug te betalen met goede resultaten. Zelfs op het persoonlijke front zien de dingen er rooskleurig uit.

Vissen
Krijg een beetje grip op je humeur en gevoeligheid in de komende maanden. Betrek jezelf in actieve steden die je expertise in je carrière zullen promoten.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/

Gerelateerde artikelen

Jouw horoscoop vandaag: voorspellingen voor elk sterrenbeeld

Veel geld besparen met de allernieuwste Xbox: profiteer van Xbox Series X-aanbiedingen!