Media museum
Image default
Arts / Photography

Vakantiepret met de 3d pen

Heb je kleine kinderen en er komt een schoolvakantie aan, dan is het vaak zaak een leuke tijdsbesteding te bedenken voor je kids. Want er is niets zo vervelend als kinderen die zich vervelen. Vooral als het weer tegenzit, is het slim een leuke activiteit te bedenken die binnenshuis plaats kan vinden. Met het tekenen et een 3d pen zit je dan helemaal goed. Kinderen zijn dol op tekenen met zo’n printerpen. En het is nog goed voor ze ook, want het prikkelt hun creativiteit! De aanschaf van een 3d pen garandeert vele uurtjes tekenplezier voor kinderen. En ze zijn nog betaalbaar ook, kijk maar op de website van www.goedkope3dpen.nl.

Wat gaan we tekenen vandaag?

Met een 3d pen kan je driedimensionale modellen maken. Een poppetje, een bril of een autootje in alle kleuren van de regenboog, het kan allemaal. Maar begin eerst met eenvoudige, platte tekeningen. Kleurplaten zijn bijzonder geschikt om over te trekken met een 3d pen. Op internet zijn er ook allerlei templates te vinden die eenvoudig zijn en geschikt om te oefenen. Eerst werk je met één kleur. Gaat dit goed, dan ga je met meerdere kleuren oefenen en heb je ook dit onder de knie, dan ben je klaar voor je eerste 3d model!

3d Pennen geschikt voor kids

Heb je nog geen 3d pen in huis? Ben je van plan er een aan te schaffen, speciaal voor je kind(eren)? Let er dan op dat je een niet te dikke pen kiest. Deze zijn lastig vast te houden door kleine kinderhandjes. Begin met een eenvoudige pen met een goede kwaliteit/prijs verhouding. Mocht je kind, zoals wij dat vaak zien, vaak willen tekenen, dan kan je altijd nog een meer geavanceerd model uitkiezen met meer mogelijkheden. Kinderen houden van kleur, dus zorg voor veel verschillende kleuren filament, dat prikkelt de fantasie.

 

Gerelateerde artikelen

Revolutie in de media wereld: Virtual Reality

Een fijne werkplek

Wat maakt podcasts zo populair?