Media museum
Image default
Aanbiedingen

Verleng het zwemseizoen en laat uw zwembad verwarmen met de zon

Als uw zwembad altijd lekker op temperatuur is, dan kunt u er jaarlijks veel langer gebruik van maken. Misschien bent u verantwoordelijk voor een openbaar zwembad en wilt u uw klanten altijd water aanbieden waar ze met plezier in kunnen zwemmen. Met de zonnecollectoren van Blozoen kunt u uw zwembadwater milieuvriendelijk op temperatuur houden. U kunt uw zwembad verwarmen met de zon en de zon is een betrouwbare en natuurlijke energiebron. Daarbij komt deze elke dag gratis op en bespaart u dus ook aanzienlijk als u voor deze optie kiest. Dit bedrijf uit Wevelgem heeft in heel Europa klanten geholpen het zwemseizoen te verlengen door hun zwembad te verwarmen met de zon.

Een oplossing voor elke situatie

Deze specialist biedt voor elke situatie een oplossing aan. Het systeem is toepasbaar in zwembaden en zwemvijvers en dat doen ze voor privé klanten, maar ook voor grote openbare zwembaden. De zonnecollectoren worden op een plat dak of in een veld geplaatst en zijn rond en bol. Op die manier vangen ze altijd warmte van de zon, van zonsopgang tot zonsondergang. De warmte wordt overgedragen aan het water via verwarmingsbuizen en aan het zwemwater toegevoegd als dat nodig is. Via een temperatuurregelaar stelt u in wat uw gewenste temperatuur is. Zo kunt u een klein- en een groot zwembad verwarmen met de zon en altijd van heerlijk water profiteren.

Bespreek het met de specialisten

Omdat uw situatie uniek is, kunt u het beste contact opnemen met Blozoen uit Wevelgem om uw opties te bespreken. Zij maken ook een offerte voor u, zodat u uw terugverdientijd kunt berekenen en kunt zien vanaf wanneer u nagenoeg gratis uw zwembad kunt verwarmen met de zon. Deze duurzame en milieuvriendelijke collectoren gaan lang mee en hebben nauwelijks onderhoud nodig. En u heeft een zwembad dat altijd klaar is voor een heerlijke duik.