Waar kun je LED inbouwspots plaatsen?
LED verlichting is op legio plaatsen in huis toepasbaar, van de woonkamer tot de keuken en van de badkamer tot zelfs in de tuin. Er zijn tal van verschillende soorten LED verlichting te verkrijgen, maar wat zijn goede plaatsen om LED inbouwspots te gebruiken? We geven je enkele tips en inspiratie zodat je hierna thuis zelf aan de slag kunt.

LED inbouwspots als led verlichting woonkamer
Wanneer je in de woonkamer een verlaagd plafond hebt, dan kun je hier heel eenvoudig LED verlichting in plaatsen. De LED inbouwspots plaats je op vaste afstanden van elkaar, zodat ze de hele kamer op een mooie manier verlichten. Boven de bank en stoelen kun je er dan net even eentje meer plaatsen, zodat je prettiger kunt lezen. Ook zou je kantelbare LED inbouwspots kunnen plaatsen op plekken waar je de aandacht op wilt hebben, zoals schilderijen of kunstwerken.

LED inbouwspots in de slaapkamer
In het begin was LED verlichting in slechts één fel witte kleur te krijgen en dat is niet de sfeer die je in je slaapkamer wilt creëren. Maar tegenwoordig doen LED lampen niet onder voor gewone lampen en zijn ze ook in warmere tinten te koop. Dat geldt ook voor LED Inbouwspots. Deze zou je bijvoorbeeld boven je kledingkast kunnen plaatsen, zodat je altijd voldoende en goed licht hebt bij je kledingkeuze.

LED inbouwspots buiten in de tuin
Je denkt er misschien niet meteen aan, maar in de tuin is LED verlichting ook heel goed toepasbaar. Hier moet je natuurlijk wel voor een waterdichte variant kiezen, maar ook die zijn volop verkrijgbaar. Wanneer je een veranda hebt met een overkapping, kun je hier in het plafond de LED inbouwspots plaatsen, zodat je ook ’s avonds nog lang kunt genieten. En met een dimmer erbij bepaald je zelf hoe veel of hoe weinig licht je wilt hebben.

 Doe je voordeel met deze ideeën en verfraai je huis en tuin met LED verlichting

 

http://www.leds-depot.be/led-armaturen/led-inbouwspots.html

Tags