Media museum
Image default
Woningen

Welke voordelen heeft een vastgoedinvesteerder te bieden?

Ben je al enige tijd eigenaar van een beleggingspand? Of ben je mogelijk van plan om op korte termijn te verhuizen? Gezien de huizenprijzen lijkt het erg interessant om je huis op dit moment te verkopen. Je kunt immers een flink bedrag voor je woning ontvangen, maar is dat wel aan te raden? Ja, dat is op zich wel aan te raden, indien je een plan B hebt. Je moet immers zelf ook weer een woning kopen.

Ben je van plan om een beleggingspand te verkopen? Dan heb je een stuk minder kopzorgen. Juist voor beleggingspanden lijkt dit het ideale moment te zijn om hier afscheid van te nemen. Mocht dat je voorkeur genieten, kun je eens naar een vastgoedinvesteerder kijken. Het is namelijk een feit dat een vastgoedinvesteerder de nodige voordelen te bieden heeft.

Een prima bod zonder voorwaarden

Bij een vastgoedinvesteerder ben je van een prima bod verzekerd. Dit bod is niet alleen vrij hoog, maar het bod wordt ook zonder voorwaarden gedaan. Je hoeft bijvoorbeeld geen rekening te houden met voorbehoudsclausules. Op de website Damborg.nl valt bijvoorbeeld te lezen dat zij een marktconforme prijs bieden én geen financieringsvoorbehoud hanteren.

Snelle en soepele afhandeling

Een vastgoedinvesteerder doet niks anders dan panden kopen en deze weer verkopen. Dat betekent dat een dergelijke investeerder ervaren en vakkundig is. De vastgoedinvesteerder weet hierdoor precies wat er moet gebeuren én hoe dit moet gebeuren. Je bent hierdoor van een snelle en soepele afhandeling verzekerd.

Geen makelaarskosten

Als je je woning aan vastgoedinvesteerder verkoopt, geniet je van nóg een belangrijk voordeel: je hebt niks met een makelaar te maken. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar bespaart je ook een hoop geld. Ook is het zo dat veel vastgoedinvesteerders de notariskosten voor hun rekening nemen. Al met al hoef je niet met extra kosten rekening te houden.