Dit heerlijke Zoete Aardappel Kikkererwten Kokos Curry recept is super eenvoudig te maken, het is van nature glutenvrij en veganistisch, en het is gestoofd met de lekkerste romige kokos curry smaken. Lekker met rijst en/of naanbrood! Op koude winteravonden die vragen om knus comfortvoedsel … deze zoete aardappel-kikkererwten-kokoscurry is zeker een schot in de roos. We hebben het hele seizoen versies van dit recept gemaakt met alle overgebleven groenten die we in huis hebben, maar deze eenvoudige combinatie van zoete aardappelen, kikkererwten, tomaten en spinazie is absoluut onze favoriet. Deze basisingrediënten worden allemaal samen gestoofd in een zijdezachte, romige kokoscurrybouillon die wordt opgefleurd met een scheutje vers citroensap. Dan raad ik je ten zeerste aan om de curry hoog opgestapeld te serveren met veel verse toppings (hallo, verse koriander en dun gesneden rode uien) over rijst, rijstnoedels en/of zelfgemaakt naanbrood. Het is een snelle, gemakkelijke, vegetarische (ook veganistische), glutenvrije, smaakvolle maaltijd die gemakkelijk kan worden aangepast met alle groenten en fruit die je bij de hand hebt. En, bonus, het zorgt ook voor fantastische restjes de volgende dag. Dus snuffel eens door die groentelade en laten we samen een gezellige kokoscurry maken! Ingrediënten:Voordat we naar het volledige recept hieronder gaan, zijn hier een paar opmerkingen over de ingrediënten die je nodig hebt om deze kokoscurry te maken:
Instructies:
|