Media museum
Image default
Electronica en Computers

Altijd een passende laptophoes met een verfrissend design!

Heb jij al een goede laptoptas, om jouw laptop veilig en beschermd te houden tijdens het vervoeren? Wellicht heb je wel al een hoes, maar is het een simpele, geheel zwarte of grijze laptophoes. Terwijl je er toch elke dag tegenaan kijkt, waarom zou je deze dan niet vervangen door eentje met een veel leuker ontwerp dat jou elke dag weer vrolijk maakt als je je laptop uitpakt of opbergt?

Er zijn zoveel mogelijkheden qua laptophoezen dat het zonde is om met je saaie oude laptophoes rond te blijven lopen, terwijl het zoveel leuker kan. Het ziet er leuk uit, beschermt je laptop goed, maakt je vrolijk en kan je ook nog eens extra creativiteit bieden. Iemand zal eerder commentaar geven op jouw prachtige laptophoes dan op een standaard gekleurd model, wat leuke gesprekken kan beginnen.

Online kun je op de website van Sleevy bijvoorbeeld al ruim 300 verschillende modellen laptophoezen kopen, met leuke, mooie, opvallende en inspirerende ontwerpen. Al deze laptophoezen zijn van hoge kwaliteit en verzekeren je ervan dat je laptop stootbestendig is en strak om je laptop heen past.

Mits je de juiste maat laptophoes kiest natuurlijk. Aangezien er veel verschillende maten laptops zijn, zijn er ook veel verschillende laptoptassen.

Alle mogelijkheden qua laptoptassen zijn:
Laptoptas 11,6 inch
Laptoptas 13,3 inch
Laptoptas 14 inch
Laptoptas 15,6 inch
Laptoptas 17,3 inch

Je moet dus wel goed bedenken welke maat je nodig hebt, zodat je laptop daadwerkelijk in de tas past en er ook niet te los doorheen bungelt. Bekijk alle beschikbare laptoptassen en bestel jouw tas vandaag nog!