Media museum
Image default
Aanbiedingen

Bloemen voor alle speciale momenten

Bloemen bezorgen op speciale momenten is voor de ontvanger altijd een verrassing. Door het sturen van bloemen naar iemand toe, laat je weten dat je aan hem of haar denkt op bepaalde momenten. Je weet zeker dat je de plank niet mis slaat, bloemen zijn altijd leuk en geslaagd als cadeau. Wanneer zou jij een bos bloemen bezorgen? Hieronder een paar voorbeelden van momenten wanneer bloemen bezorgen ideaal zou zijn:

  • Een felicitatie voor een verjaardag;
  • Bij het kopen van een nieuwe woning;
  • Bij het behalen van diploma’s;
  • Als iemand een nieuwe baan heeft;
  • Om iemand beterschap te wensen;
  • Om iemand succes te wensen;
  • Of om iemand te bedanken;

Uiteraard zijn er nog meer momenten waarop je iemand blij kunt maken met een mooie bos bloemen. Twijfel zeker niet en laat bloemen bezorgen om te laten weten dat je aan diegene denkt. Tegenwoordig zo gedaan: online ben je in een paar stappen klaar, of bespreek het met een regionale bloemist.

Bloemen online bestelen maar toch persoonlijk?

Persoonlijk bloemen brengen, dat zou het mooiste zijn. Iedereen begrijpt dat je druk bent. Sociale activiteiten, werk, school, sport of gezin kosten nou eenmaal tijd. Wil je iemand toch laten weten dat je aan hem of haar denkt op speciale momenten? Laat dan bloemen bezorgen. Bij de meeste online bloemenwinkels heb je in een paar stappen de bloemen uitgezocht, de juiste gegevens ingevuld en betaald. Bij onder andere Regiobloemist kun je zelfs vazen uitzoeken en kaartjes met een persoonlijk boodschap toevoegen aan je bestelling. Pas de kleuren van de bloemen aan op het moment: rood bij romantisch, fleurig bij een vrolijke gebeurtenis of pas het boeket aan op het interieur of het karakter van de ontvanger: is de ontvanger een rustiger persoon, kies dan voor een rustiger boeket. Op het kaartje zet je een persoonlijke boodschap, zoals ‘gefeliciteerd met je nieuwe baan’, of ‘ik denk aan je’, vergeet niet je naam eronder en de bloemen hebben een persoonlijke touch!

Regiobloemist bezorgt bloemen met een persoonlijke boodschap

Eenvoudig bloemen bestellen én bezorgen kan onder andere bij Regiobloemist. Kies voor tulpen, rozen, een veldboeket, verschillende vazen en bijpassende kaartjes met jouw boodschap er op. Er is keuze genoeg! Regio Bloemist werkt samen met meer dan 650 lokale bloemisten samen. De bezorging gaat zo snel en voordelig mogelijk dankzij de regionale bloemisten.

https://www.regiobloemist.be/