Steeds meer mensen kiezen voor het investeren of beleggen van hun spaargeld. Vanwege het stabiele rendement wint ook investeren in vastgoed aan populariteit. Wanneer u in vastgoed beleggen interessant vindt, kunt u ook overwegen om te investeren in een vakantiewoning van bijvoorbeeld het bekende Center Parcs Vastgoed. Zo’n vakantiewoning biedt daarnaast nog tal van andere voordelen. In dit artikel hebben we de 5 voordelen van investeren in vastgoed op een rij gezet.

De 5 voordelen van een vakantiewoning bij investeren in vastgoed

Wanneer u een vakantiewoning van Center Parcs koopt als u in vastgoed gaat beleggen dan heeft dat de volgende voordelen:

• Center Parcs bouwt en exploiteert al meer dan 50 jaar vakantiewoningen- en parken die nog steeds populair zijn als vakantiebestemming. Een vakantiewoning van dit bedrijf is dus redelijk waardevast en levert waarschijnlijk winst op bij verkoop.
  • De verhuur van een vakantiewoning is een bron van passieve inkomsten. Bovendien heeft u bij Center Parcs nagenoeg de garantie dat uw investering geld oplevert omdat een huurcontract voor een vakantiewoning over het algemeen wordt afgesloten over een periode van 15 jaar.
  • Deze expert draagt zorg voor de boekingen en afhandeling van de verhuur. U hoeft zelf geen tijd te investeren in het zoeken naar huurders en opstellen van contracten.
  • Schoonmaak en onderhoud zijn twee tijdrovende aspecten van een woning waar u bij Center Parcs geen omkijken naar heeft.
  • U heeft altijd een leuk vakantieadres als u in vastgoed gaat beleggen en een vakantiewoning van Center Parcs koopt.

Investeren in een vakantiewoning: meer voordelen dan nadelen

Deze professional ontzorgt niet alleen door de verhuur en het onderhoud op zich te nemen, maar ook wanneer u toch besluit om de vakantiewoning weer te verkopen. U kunt wel stellen dat investeren in vastgoed meer voordelen biedt dan nadelen. Een vakantiewoning van Center Parcs is dus de juiste keuze wanneer u gaat beleggen in vastgoed.