Media museum
Image default
Bedrijven

De 5 voordelen van beleggen in een vakantiewoning als u wilt investeren in vastgoed

Steeds meer mensen kiezen voor het investeren of beleggen van hun spaargeld. Vanwege het stabiele rendement wint ook investeren in vastgoed aan populariteit. Wanneer u in vastgoed beleggen interessant vindt, kunt u ook overwegen om te investeren in een vakantiewoning van bijvoorbeeld het bekende Center Parcs Vastgoed. Zo’n vakantiewoning biedt daarnaast nog tal van andere voordelen. In dit artikel hebben we de vijf voordelen van investeren in vastgoed op een rij gezet.

De vijf voordelen van een vakantiewoning bij investeren in vastgoed

Wanneer u een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed koopt als u in vastgoed gaat beleggen dan heeft dat de volgende voordelen:

  • Center Parcs bouwt en exploiteert al meer dan 50 jaar vakantiewoningen- en parken die nog steeds populair zijn als vakantiebestemming. Een vakantiewoning van dit bedrijf is dus redelijk waardevast en levert waarschijnlijk winst op bij verkoop.
  • De verhuur van een vakantiewoning is een bron van passieve inkomsten. Bovendien heeft u bij Center Parcs nagenoeg de garantie dat uw investering geld oplevert omdat een huurcontract voor een vakantiewoning over het algemeen wordt afgesloten over een periode van 15 jaar.
  • Deze expert draagt zorg voor de boekingen en afhandeling van de verhuur. U hoeft zelf geen tijd te investeren in het zoeken naar huurders en opstellen van contracten. 
  • Schoonmaak en onderhoud zijn twee tijdrovende aspecten van een woning waar u bij Center Parcs geen omkijken naar heeft. 
  • U heeft altijd een leuk vakantieadres als u in vastgoed gaat beleggen en een vakantiewoning van Center Parcs koopt.

 

Investeren in een vakantiewoning: meer voordelen dan nadelen

Deze professional ontzorgt niet alleen door de verhuur en het onderhoud op zich te nemen, maar ook wanneer u toch besluit om de vakantiewoning weer te verkopen. U kunt wel stellen dat investeren in vastgoed meer voordelen biedt dan nadelen. Een vakantiewoning van Center Parcs is dus de juiste keuze wanneer u gaat beleggen in vastgoed.