Media museum
Image default
Woningen

Een vastgoedstylist zorgt voor een professionele benadering

Verschillende interieurexperts zijn het eens: hoe mooier het pand dat u wil verkopen is ingericht, hoe meer kans u heeft op een groot aantal bezoekers en bijhorend bod. Vanaf dat potentiële kopers de deur binnen stappen, hebben ze in enkele minuten een beeld gevormd van de woning of het appartement. Uw woning op een tactische manier verkoopklaar maken met oog voor detail en persoonlijke smaak? Een vastgoedstylist van IntraStijl heeft een succesformule op maat voor elke klant.

Vastgoedstyling is welkom in elk pand

Een smaakvolle presentatie van uw pand kan kopers met interesse over de streep trekken. Met de juiste aanpak van een vastgoedstylist behaalt u sneller het gewenste resultaat. Een vastgoedstylist stelt een bruikbare handleiding op om zelf aan de slag te gaan. De karakteristieke kenmerken van uw pand worden behouden en op de best mogelijke manier in de kijker gezet. Het zou namelijk jammer zijn om een prachtige vloer, gezellige zithoek of fotowaardige lichtinval te verdoezelen. Leefruimtes net wat extra geven? IntraStijl biedt prachtige (kartonnen) meubelen en decoratie aan die u zo lang u wil kan huren. Na een interessant bod zorgt de vastgoedstylist voor een professionele service achteraf. Zo hoeft u zich allesbehalve zorgen te maken over het plaatsen en ophalen van de items naar keuze. Aantrekkelijke foto’s, een hogere vraagprijs en meer bezoekers… Dat wil toch elke verkoper? Schakel meteen een vastgoedstylist in en geniet van de expertise.

Neem contact op voor het beste resultaat

Een pand verkoopklaar maken hoeft u natuurlijk niet helemaal alleen te doen. Kan uw woning of appartement de creatieve insteek van een vastgoedstylist wel gebruiken? Neem een kijkje op de website van IntraStijl en leg meteen een afspraak vast. Het bedrijf is zowel via e-mail als via telefoon eenvoudig te bereiken. Meer bezoekers die versteld staan van uw huiselijk interieur, daar kan u op rekenen.

https://www.intrastijl.be/