Media museum
Image default
Woningen

Hoe gaat dat in zijn werk, een huis verkopen zonder makelaar?

Wilt u uw woning nu of in de toekomst verkopen, maar doet u liever geen beroep op een makelaar? Dan zijn de diensten van Smart Houses uit Waregem misschien wel iets voor u. Smart Houses helpt particulieren om hun woning op een professionele manier te verkopen, zonder dat daar een makelaar voor nodig is. Ze staan u als verkoper gedurende vier maanden bij in het proces en hebben als doel om samen met u uw woning in geen tijd van de hand te doen. Schakel hen in voor gericht advies en kom zo te weten op welke manier u uw woning het best verkoopt.

Spaar geld en tijd uit

Een woning verkopen brengt heel wat werk met zich mee. Vooral als u zelf alles moet opzoeken over het hoe en wat van verkopen, kan het een hele klus worden. Toch bestaan er hulplijnen die ervoor zorgen dat u uw woning vlot verkoopt, zonder daarvoor een beroep te doen op een makelaar. Smart Houses vraagt in tegenstelling tot makelaars geen commissie om uw huis te verkopen. Bij hen betaalt u enkel en alleen de werkuren. Dat zorgt ervoor dat u nog steeds professionele begeleiding krijgt bij het verkopen van uw woning, ook zonder makelaar, en dat u heel wat geld uitspaart. De experts van eerdergenoemd bedrijf zorgen voor alles dat nodig is om een woning te verkopen.

Kies voor kwaliteit én resultaat

Smart Houses uit Waregem staat u bij met deskundig advies en zet alles op alles om uw huis aan een correcte prijs te verkopen. Zo nemen ze professionele foto’s van uw huis, die gebruikt kunnen worden voor advertenties. Voor deze advertenties hoeft u uiteraard niet zelf te zorgen, dat doen zij voor u. Er wordt een praktische brochure samengesteld waarin alle eigenschappen van het pand in vermeld staan. Deze kunt u uitdelen aan uw bezoekers. Daarnaast worden er opvallende immo-borden voorzien, waarmee u gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers trekt. Tot slot publiceren zij uw pand op hun online kanalen en zorgen ze voor opvallende online advertenties. Neem vrijblijvend contact met hen op en maak kennis met hun unieke service.

https://smarthouses.be/