Media museum
Image default
Huishoudelijk

Bij deze groothandel vind je een startpakket waarmee je zelf bier kunt maken

Loopt het water je al in de mond als je denkt aan een heerlijk fris biertje? Hou je ervan om een heerlijk te bestellen als je op café of restaurant gaat? Dan ben jij een echte bierliefhebber. Als jij je van bierliefhebber wilt omscholen naar bierkenner, dan kun je bij BMS Wijndepot een startpakket voor bier maken kopen. In dit pakket vind je al het materiaal en de grondstoffen die je nodig hebt om zelf bier te brouwen. Zo kun jij thuis lekker experimenteren en ben je creatief en artisanaal bezig. Lees snel verder om meer te ontdekken over dit startpakket.

Genieten van een heerlijk fris biertje

Denk je dat bier brouwen een onbegonnen werk is? Dan zit je fout! Jij kunt als fervente bierdrinker namelijk thuis zelf jouw eigen bier maken. Wil je hiermee beginnen? Koop dan een startpakket voor het maken van jouw eigen bier bij deze specialist. In het startpakket zit professioneel materiaal waarmee bier maken een fluitje van een cent is, toch als je over de nodige portie geduld bevat. Het kan echter soms tot een maand duren vooral je jouw eigen gebrouwen biertje kunt drinken. In het pakket zitten onder andere een gistingsvat, een hydrometer met maatglas, kroonkurken en kroonkurkapparaat, een graanmolen en een wortkoeler. Hou er wel rekening mee dat het pakket zonder bierkit geleverd wordt. Dit moet je zelf nog extra bijstellen.

Ontdek of er een meesterbrouwer in jou schuilt

Kun jij niet wachten met ontdekken of er een meesterbrouwer in jou schuilt? Aarzel dan niet langer en kies ervoor om bij BMS Wijndepot een startpakket te kopen waarmee je zelf jouw eigen bier kunt maken. Heb je specifieke vragen, bijvoorbeeld over het brouwen van bier of over de inhoud van het startpakket? Of wil je weten wat deze professional verder nog voor jou kan betekenen? Naam dan gerust contact op met deze specialisten. Je vindt de contactgegevens eenvoudig terug op de website. Hoe dan ook: met dit startpakket voor het maken van bier kun jij uren experimenteren en de lekkerste smaken ontwikkelen.

https://www.bmswijndepot.com/