Media museum
Image default
Telefonie

iPhone herstellen Antwerpen

iPhone herstellen Antwerpen

Voor een professionele iPhone herstellen Antwerpen moet je bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel zijn. Heb je een iPhone met een gebarste scherm? Een batterij die veel te snel leeg loopt of een oplaadconnector die niet meer goed oplaad? Wij hebben van de iPhones vrijwel alle onderdelen in voorraad. Wat we niet in voor hebben kunnen we bestellen en hebben we binnen 1 tot 2 werkdagen binnen. Wij zorgen dat jij nooit lang op je iPhone herstelling hoeft te wachten. Woon of werk je in de omgeving Antwerpen? Dan zijn wij het perfecte bedrijf voor jouw iPhone herstelling. Wij doen dit meestal binnen een klein uurtje terwijl je wacht of met ons meekijkt. Onze monteurs in Antwerpen vind het helemaal niet erg dat je meekijkt terwijl we jouw iPhone scherm vervangen.

Kijk mee tijdens jouw iPhone herstelling

Als je bij ons jouw iPhone herstelling Antwerpen aan hebt geboden dan ben je altijd welkom om mee te kijken als onze monteurs je iPhone uit elkaar halen. Wij snappen namelijk maar al te goed dat je jouw kostbare iPhone niet graag aan een vreemde mee geef die dan ook nog is in een kamertje ergens achter jouw iPhone uit elkaar gaat halen. Onze monteurs zitten in het zicht en je mag altijd mee komen kijken. Zo doen wij alles om het vertrouwen van onze klanten te winnen en zo kan er ook geen discussie komen als er wat mis gaat, omdat je hebt kunnen zien wat we allemaal gedaan hebben tijdens de iPhone herstelling Antwerpen.

iPhone herstellingen in Antwerpen doen we dagelijks

We krijgen per week zo een 80 tot 120 iPhone herstellingen in Antwerpen binnen. Veel met een kapot scherm, maar we vervangen ook veel andere onderdelen. Denk hier bij aan een iPhone batterij. Veel iPhone zijn al ouder als 2 jaar en dan kan je batterij sneller leeg raken. Vaak is het ook omdat er veel goedkope oplaadkabels gebruikt worden. Dit is niet goed voor je iPhone. Om een iPhone herstelling te voorkomen kan je deze ook beter niet gebruiken. Daarnaast vervangen we ook veel oorspeakers en iPhone microfoons. Deze gaan vaak stuk door vuil of vocht. Dus je kan zelf al flink wat iPhone herstellingen in Antwerpen voorkomen door voorzichtiger met je iPhone om te gaan.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/iphone-reparatie-antwerpen