Media museum
Image default
Huishoudelijk

Haal hier uw schoonmaakartikelen en andere producten van topkwaliteit

U hoeft niet langer uw schoonmaakartikelen en huishoudelijke producten bij elkaar te sprokkelen uit verschillende winkels. Wij laten u graag kennismaken met schoonmaakgroothandel D&L Products uit Herselt. Dit familiebedrijf is een gevestigde waarde in Antwerpen, en mag klanten van over heel België tot hun cliënteel rekenen. Het bedrijf startte als een kraampje op de markt, en daar vindt u hen tot op de dag van vandaag trouwens nog steeds. Meer nog, D&L Products is zeven op zeven te vinden op de markt, telkens op een andere locatie. De producten van de markt staan over het algemeen bekend als zeer degelijke producten aan correcte prijzen, en dat is voor de schoonmaakartikelen en huishoudelijke producten van D&L Products zeker niet anders!

Huis-, tuin- en keukenmateriaal

Het aanbod van bovengenoemde schoonmaakhandel is ruim, zéér ruim. Hier vinden zowel professionele schoonmakers en poetsbedrijven alles om hun job zo efficiënt mogelijk uit te voeren. U vindt er schoonmaakborstels en telescoopstelen in diverse materialen en groottes. Verder is er ook een groot aanbod aan verschillende soorten poetsdoeken, reinigingsmiddelen, stofzuigeronderdelen en Swiffers. Maar er is meer. Naast schoonmaakartikelen bestaat het assortiment van de groothandel uit duizenden producten die het huishouden gemakkelijker te managen maken. Er is een categorie waarin u alles terugvindt voor in de keuken. Denk maar aan potten en pannen, keukengereedschap, bakbenodigdheden, presenteerschalen en zoveel meer. Bent u op zoek naar een specifiek item voor in de keuken? Ga eens kijken in de webshop van D&L Products, de kans is groot dat u het daar vindt.

Haal de nodige producten in huis

Er moet natuurlijk niet alleen binnenshuis schoongemaakt te worden, ook aan de buitenkant van de woning of in de tuin zijn er op tijd en stond onderhoudswerken nodig. Om het vuil dat meekomt van buiten naar binnen te beperken, is het altijd een goed idee om een deurmat te voorzien aan de voordeur, achterdeur en/of aan het schuifraam. Met onze bioscoopstelen, reinigt u makkelijk ook hoge plaatsen, zonder een ladder nodig te hebben. Een vliegenraam houdt al het ongedierte dan weer buiten. Dit en zoveel meer, vindt u verzameld op de webshop en in de winkel in Herselt van D&L Products. Ga snel een kijkje nemen!

https://www.denl.be/

Gerelateerde artikelen

Ontdek hier alles over de combimagnetron

Bij deze groothandel vind je een startpakket waarmee je zelf bier kunt maken