Media museum
Image default
Tuin en buitenleven

Kies de specialist met de Robomow-service

Als u op zoek bent naar de specialist met de beste Robomow-service moet u vooral verder lezen. We gaan namelijk uit te doeken doen met welk bedrijf u het beste in zee gaat. We gaan u niet langer in spanning houden; we hebben het over de Belgische topper Alrobo. Bij dat bedrijf hebben ze niet alleen het ruimste assortiment aan robotgrasmaaiers, maar krijgt u er nog een naservice bij van de allerhoogste kwaliteit. Dankzij hun sterke Robomow-service zult u nooit lang met een probleem blijven zitten.

Profiteer van moderne technologie

Het is ongelooflijk wat robotmaaiers tegenwoordig kunnen. Zo krijgt u niet alleen een uitstekende Robomow-service bij Alrobo, maar zijn de apparaten ook gelinkt een zeer handige app. Met die app bestuurt u alle functies van het toestel. Zo stelt u met gemak de verlangde maaitijden in. U kunt zelfs een volledig weekschema instellen. Verder is er ook een volledig integratie met Alexa mogelijk. Zelfs vanuit uw warme zetel kunt u de grasmaaier dus aan het werk zetten.

Bescherm de egels in uw tuin

Hoe handig een robotmaaier ook is, er schuilen ook enkele gevaren in het gebruik ervan. Zo zijn de toestellen gevaarlijk voor egels, en in het bijzonder voor kleine egels. Geen nood! U kunt het gevaar voor de diertjes eenvoudig aanzienlijk verminderen met enkele eenvoudige inzichten. Zo kunt u er bij de aankoop van uw robotmaaier op letten of het toestel uitgerust is met een botssensor. Met zo een sensor kan de egel gezien worden door de robot en zal die veranderen van koers. Daarnaast is een systeem met een lage rand aangeraden. Met een lage rand kunnen de messen van de maaier namelijk enkel aan het gras onder het toestel. Ten slotte is het ook geen slecht idee om het toestel enkel overdag te laten rijden. Egels zijn namelijk nachtdieren. Dat kunt u eenvoudig instellen met uw app dankzij de moderne Robomow-service.

https://www.alrobo.be/