Media museum
Image default
Tuin en buitenleven

Uw zwembad verwarmen met de zon: deze specialist regelt het voor u

Elk zwembad moet verwarmd worden. Als u ervoor zorgt dat het water een aangename temperatuur heeft, dan kunt u er langer en met meer plezier gebruik van maken. U kunt uw zwembad verwarmen met de zon als u daar de zonnecollectoren van Blozoen voor gebruikt. Deze collectoren zorgen voor een constante aangename temperatuur en werken ook als het bewolkt is. Dat is niet alleen een goedkopere oplossing, maar ook een duurzamere oplossing. De terugverdientijd voor deze investering is kort en nadat u deze met uw besparingen heeft afbetaald, kunt u uw zwembad gratis verwarmen met de zon. En dat is een oplossing waar u elke dag op kunt rekenen.

Voor openbare- en privé zwembaden

De ronde en bolle zonnecollectoren van deze expert kunnen het water van elk zwembad verwarmen. Ze worden dus bij openbare- en bij privé zwembaden geplaatst. De opstelling is voor iedereen anders, want deze is afhankelijk van de situatie om het zwembad heen. Wilt u uw zwembad verwarmen met de zon, dan wordt er gekeken naar factoren zoals de afmetingen van het zwembad, de afdekking tijdens de nacht, de ligging van het zwembad en ook de temperatuur die u wilt kunnen realiseren. Door de vorm van de collectoren vangen ze de hele dag energie op van de zon, zelfs als het bewolkt is.

Bespreek de mogelijkheden

Heeft u vragen over of u uw zwembad kunt verwarmen met de zon of over de kosten? Neem dan contact op met Blozoen en een deskundige medewerker kan u exact vertellen wat er voor u mogelijk is. U neemt contact op via telefoon of via e-mail en zij proberen u zo snel mogelijk te helpen. Door te kiezen voor de zonnecollectoren van deze specialist kiest u voor duurzaamheid, een lagere energierekening en een langer zwemseizoen. Uw zwembad verwarmen met de zon is zo voor iedereen een mogelijkheid.

https://www.blozoen.com/