Media museum
Image default
Vakantie

Beleef avontuur in de Ardennen!

Ben jij op zoek naar avontuur? In de Ardennen is heel wat avontuur te beleven. Wellicht denk je bij de Ardennen in eerste instantie aan ontspanning en rustige wandelroutes, maar ook voor een dosis avontuur kun je in de Ardennen terecht. Het leuke aan de Ardennen is dat er altijd wel een geschikte activiteit voor iedereen bij zit, van jong tot oud!

Het Ardennen avontuur kan beginnen

Er is genoeg avontuur in de Ardennen te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld naar een groot avonturen park genaamd Agimont Adventure. Vooral kinderen kunnen hier helemaal los gaan op een van de grote speelvelden. Agimont Adventure is tevens de grootste paintball plaats van de Benelux. In de Ardennen kun je ook het avontuur opzoeken door te gaan kajakken. Neem bijvoorbeeld de afvaart van de Lesse voor een leuke tocht langs kastelen en afgronden. Geniet van de prachtige omgeving!

Balans na avontuur in de Ardennen

Heb jij genoeg avontuur in de Ardennen beleefd? Dan kun je ook uitstekend ontspanning opzoeken. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele sauna’s, of ga een wandeling maken op een van de mooie wandelroutes. Wil jij toch nog wat meer spanning? Dan kun je ook op 500 meter hoogte een stuk langlaufen op speciale pistes. Dit is een leuke activiteit voor zowel jong als oud. In de Ardennen vind je de perfecte balans tussen avontuur en ontspanning. Dit maakt de Ardennen een geschikte vakantieplek voor iedereen!

https://indardennen.be/activiteiten/avontuur-plezier/