Media museum
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbus Taartje

”Wat is dat?” hoor ik u denken. Een brievenbus taartje is een speciaal ontworpen gebakje van brievenbusbanket.be dat precies in een brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt. Een groot voordeel aan het verzenden via brievenbus doosjes is dat u als ontvanger nooit thuis hoeft te blijven om een pakketje aan te nemen, aangezien het door de brievenbus past.

U kunt bij brievenbusbanket.be keuze maken uit verschillende soorten en maten taart per post. Zo kunt u kiezen uit: Kaneel Banket, Haagsche Hopjes Banket, Chocolade Banket of Walnoot Sinaasappel Banket. Ook is het mogelijk om de verschillende smaken te combineren in een gebak box, zo kunt u alle vier de soorten gebak laten leveren in een grote gebak box.

Brievenbus Cadeau

Een cadeautje voor elke gelegenheid.

Bij brievenbusbanket.be verstuurd u gemakkelijk een heerlijk brievenbus cadeau door heel België en Nederland naar de gelukkige ontvanger. Er zijn meerdere momenten toepasbaar voor een lekker brievenbuscadeau van brievenbusbanket.be. Zo kunt u vanaf nu gemakkelijk via de webshop van brievenbusbanket.be een verjaardag cadeau, kraam cadeau, beterchap cadeau, valentijn cadeau of moederdag cadeau versturen door heel België en Nederland. De ontvanger zal het erg waarderen om in plaats van alleen een kaartje, een taartje met een kaartje te ontvangen. Liefde gaat over het algemeen door de maag dus met dit brievenbus cadeau zit u wel goed!

Zakelijk bestellen

Ook voor grote (en kleine) zakelijke order kunt u bij brievenbusbanket.be gebak bestellen. Uw relatiegeschenk besteld u vanaf nu bij brievenbusbanket.be, in plaats van de gebruikelijke pen, agenda of kalender in huisstijl verstuurd u nu een modern relatiegeschenk naar uw zakelijke contacten totaal in eigen huisstijl. Neem voor de vele mogelijkheden contact op met de klantenservice van brievenbusbanket en u wordt doorgaans binnen twee uur geholpen met een offerte op maat.

http://www.brievenbusbanket.be