De leukste cadeau’s voor vrouwen

Vrouwen, wat moet je hen cadeau geven als ze jarig zijn? Tja, ik kan nu wel zo tien dingen op noemen waar vrouwen blij van worden. Maar als het eenmaal zo ver is, en ik nog halsoverkop een cadeau voor mijn moeder of buurvrouw moet kopen omdat ze jarig zijn, weet ik het niet meer. En weet je wat ik dan koop? Altijd zo’n lullig bloemetje…

Ja een bloemetje is best leuk! En kan ook best wel voor een verjaardag, begrijp me niet verkeerd. Maar weet je wat het is, ik wil liever eens met iets origineels aankomen. Iets waarvan ze dan ook denken: ‘wat leuk’, ‘wat goed bedacht’, ‘jij hebt echt moeite gedaan’. Dat dus…

En om voortaan die leuke originele dingen niet te vergeten. Heb ik hier een lijstje gemaakt met de leukste cadeau’s voor vrouwen!

Top 3 leukste cadeau’s voor vrouwen

Op nummer 1 staat natuurlijk met stip het woord ‘goud’. Een vrouw maak je blij met goud! Wij zijn dol op gouden sieraden. Mooie kettingen, armbanden en ringen. Zoek er eentje uit, en ik ben je eeuwig dankbaar! Voor mijn moeder wil ik ook nog een keer een gouden kettinkje met bedels kopen. Eigenlijk zou ik die aankoop binnenkort al kunnen doen, goud is namelijk niet als een bloemetje, na een week of twee al verlept.

Op nummer 2 heb ik staan een leuke keukenaccessoire. Denk hierbij aan een mooi schort voor vrouwen die dol zijn op bakken of een leuk tafelkleed. Dit is een veel goedkoper cadeau dan nr.1 maar nummer 1 is financieel vaak niet haalbaar, deze wel! Is het voorjaar in zicht, dan is een tuintafelkleed misschien ook een optie.

Op nummer 3 heb ik gekozen voor een avondje bioscoop. Dit is ook niet zo prijzig, maar wel leuk! Het is natuurlijk niet leuk om 1 bioscoopkaartje te geven. Plan die avond vrij en ga zelf lekker ook mee. Zo heb je beiden een gezellige avond die snel vergeten zou worden.

Dus mensen, volgende keer als je moeder, zus, tante, vriendin of oma jarig is, geef je haar:
– Een mooie gouden sierraad
– Een tafelkleed, tafelzeil of keukenschort
– Een bioscoopbon voor jullie samen