Media museum
Image default
Particuliere dienstverlening

Een brillenwinkel nabij Genk

Bent u op zoek naar een brillenwinkel dicht bij Genk die een uitstekende dienstverlening aanbiedt? Dan moet u eens langsgaan bij Bruninx Design Optics! Deze optieker in Hasselt combineert alle elementen die nodig zijn voor een fijne ervaring. U krijgt een combinatie van kennis, ervaring en een uitgebreid aanbod waardoor u volledig zeker bent dat u naar huis gaat met de bril van uw dromen. Als familiebedrijf staat deze optieker voor een persoonlijke begeleiding met een correcte naservice.

Kijk weer helder dankzij een nieuwe bril

Bij deze brillenwinkel nabij Genk vindt u verschillende monturen. Bent u op zoek naar een ronde bril of toch eerder een vierkant model? Hier kan het allemaal! Zij verkopen bovendien verschillende merken waardoor u zeker een stijl vindt die bij u past. Enkele topmerken zijn:

–        Tom Ford

–        Chloé

–        Cartier

–        Theo

–        Hoet

–        Fendi

Daarbovenop bieden zij ook een garantie op brillenglazen. Dat is handig, zeker wanneer u multifocale glazen nodig heeft. Dit is namelijk een hele aanpassing en soms moeten er nog een paar aanpassingen gemaakt worden. Dan komt een garantie op de brillenglazen zeker van pas want dan moet u er geen extra kosten aan betalen. In deze brillenwinkel in Hasselt, nabij Genk, vindt u echt volledig wat u wil. De medewerkers geven u eerlijk advies en beantwoorden al uw vragen. Kortom, voor een volledige dienstverlening moet u echt bij deze optieker zijn.

Ga zeker langs bij deze optieker

Bij Bruninx Design Optics vindt u zeker wat u wilt. Wanneer u een nieuwe bril nodig heeft, is een tripje naar deze brillenwinkel nabij Genk zeker de moeite waard. Zeker wanneer u multifocale brillenglazen nodig heeft, is de garantie die zij aanbieden een goed idee. Neem op hun website rustig een kijkje naar de verschillende merken. U vindt daar ook alle contactgegevens en het adres.