Media museum
Image default
Particuliere dienstverlening

Signe Nature kleding kopen, in welke winkel kunt u dat doen?

Bent u op zoek naar een winkel waar u de kleding van het trendy merk Signe Nature kunt kopen? Het Belgische merk Signe Nature is een prêt-à-porter merk voor vrouwen dat in Europa wordt geproduceerd. Het merk is opgericht door de familie Meeckers, die al meer dan 80 jaar actief is in de Belgische mode- en textielindustrie. In 1937 begonnen ze met een groothandel in textiel, en in 2000 lanceerden ze het merk Signe Nature. Wilt u ook graag Signe Nature kleding kopen? Dan moet u daarvoor op zoek naar een van de winkels die het merk aanbieden. Ze hebben namelijk geen eigen webshop en verkopen hun merk alleen via retailers zoals Conquest. Deze Belgische fashion- en outdoorwinkel kunt u vinden ten zuiden van Antwerpen in de stad Herselt.

 

Eerlijk geproduceerde kleding kopen

Het merk heeft als doelgroep jonge zelfstandige en ondernemende vrouwen. U kunt uzelf helemaal van top tot teen in Signe Nature hullen, want alle items in de collectie zijn perfect met elkaar te combineren. Combineer bijvoorbeeld een speelse jurk met een warm vest, of combineer hetzelfde vest met een stijlvol broekpak naar uw werk. Maar wat vooral spreekt voor dit merk, is dat ze de productie van hun kleding in Europa uitzetten. Als u Signe Nature kleding zou kopen in Herselt, bij kledingwinkel Conquest, dan weet u dus zeker dat u een eerlijk product koopt van de beste kwaliteit dat niet voor veel te weinig geld is gemaakt in een van de lagelonenlanden.

 

Koop bij een van de aangesloten retailers

Wilt u Signe Nature kleding kopen? Dan moet u op zoek naar een van de 300 retailers in de Benelux of Frankrijk die het merk hebben opgenomen in hun assortiment. Ga bijvoorbeeld naar Conquest in de buurt van Antwerpen als u op zoek bent naar de kleding van Signe Nature.

https://www.conquest.be/