Media museum
Image default
Woningen

Hoe berekent u beleggingspanden

Investeer in onroerend goed: u begrijpt de situatie 100% beter. Want wie slim kan spelen, kan een veel hoger rendement behalen dan de gemiddelde spaarrekening. Maar de vastgoedmarkt is niet altijd transparant of objectief.

Vandaag is de vraag naar goede investeringen in onroerend goed groot: dit is niet onlogisch en de lage rentes, in combinatie met de hoge inflatie in België, maken de klassieke spaarrekening schokkend. Vijf op de tien Belgen kennen deze informatie al en kiezen voor het vastgoed van vandaag. Dit is logisch omdat het een stabiele investering is die uw inkomen op drie manieren kan garanderen: huur, belastingvoordelen en kapitaalgroei op lange termijn.

Analyseer het rendement van elk eigendom

Het grootste verschil tussen spaarrekeningen is natuurlijk de onzekerheid over het uiteindelijke rendement op investeringen in onroerend goed. Omdat vastgoedverkopers de verwachte waardering niet kunnen voorspellen, of er in ieder geval optimistisch over zijn. Logica: Ze geloven allemaal dat hun onroerend goed de grootste voordelen zal opleveren. Investr biedt u een objectieve tool die van grote hulp kan zijn bij uw belangrijkste selectie van onroerend goed.

Met behulp van zijn unieke tools maakt Investr een volledig onafhankelijke en gestandaardiseerde voorspelling van het verwachte rendement van elk mogelijk eigendom op basis van correcte historische gegevens. Bovendien is deze prognose perfect geschikt voor uw persoonlijke situatie (investeringsbedrag, eigen investering, benodigde financieringsperiode …). Op deze manier kunt u, met de unieke Investr-standaard, objectief alle vastgoedopties vergelijken.

De enige standaard voor alle gebouwen

Dit maakt investeringen in onroerend goed transparanter voor consumenten en makelaars. Ontwikkelaars van grote projecten zoals Bostoen, Hillewaere Vastgoed, Qubrik, Welimmo, Vastgoed Vanhoof, Rossell Vastgoed, Victoire Properties en anderen weten dit. Sommige van hun eigendommen zijn al te vinden op Investr.

https://be.propenda.com/keyword/villa.html