Media museum
Image default
Zakelijke dienstverlening

Juridisch advies voor uw bedrijf van een advocaat ondernemingsrecht

Heeft u juridisch advies voor uw bedrijf nodig en wilt u daarvoor de diensten van een advocaat in ondernemingsrecht inschakelen? Er zijn verschillende situaties waarbij juridisch advies van een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht noodzakelijk is. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer u een vennootschap wil oprichten, een ander bedrijf wil overnemen, of wanneer u een verzoek wil gaan indienen voor gerechtelijke reorganisatie. 

Wanneer het noodzakelijk is om de diensten van een advocaat ondernemingsrecht in te schakelen dan kunt u het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven benaderen. 

Een advocaat in ondernemingsrecht bij een gerechtelijke reorganisatie

Een van de redenen om een advocaat ondernemingsrecht in te schakelen is wanneer u een gerechtelijke reorganisatie zou willen aanvragen. Deze reorganisatie kan uw bedrijf even wat meer ademruimte geven als het financieel tegenzit een u de schuldeisers niet meer kunt betalen. De advocaat kan u op verschillende punten ondersteunen bij deze aanvraag. Hij kan bijvoorbeeld helpen om de aanvraag en de bijbehorende documenten op de juiste wijze op te stellen, u helpen om een herstructureringsplan te maken en op te treden als bemiddelaar wanneer er geschillen zouden ontstaan met schuldeisers. Door alle juridische vraagstukken over te laten aan uw advocaat ondernemingsrecht heeft u meer tijd voor de doorstart van uw bedrijf. 

Advies voor al uw juridische ondernemingsvraagstukken 

Zijn er juridische vraagstukken waar uw bedrijf mee worstelt of is het noodzakelijk om in een bepaalde situatie een jurist erbij te betrekken, dan u contact opnemen met het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven. Dit advocatenkantoor wat zich volledig toelegt op de economische sector bestaat al sinds 2001 en heeft bekwame advocaten in dienst, waaronder advocaten met als specialisatie ondernemingsrecht. Zij kunnen u op professionele wijze bijstaan in verschillende situaties zoals het oprichten van een vennootschap of het aanvragen van een gerechtelijke reorganisatie. Het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven helpt u graag met advies op maat voor al uw juridische vraagstukken.