Media museum
Image default
Bedrijven

Samsung, één van de populairste telefoonmerken

Samsung is een van de best verkopende telefoonmerken ter wereld. Deze techgigant maakt al meer dan 20 jaar mobiele telefoons. De populariteit van dit merk nam echter flink toe met de komst van de smartphone. De Galaxy lijn van telefoons bracht het merk naar ongekende hoogtes en werd daarmee de voornaamste uitdager van de iPhone van Apple. Jarenlang strijden deze twee Tech giganten al om de nummer 1 positie als het gaat om meest verkochte telefoons.

De verschillen tussen de twee telefoonmerken zit hem voornamelijk in het uiterlijk en het besturingssysteem. Apple draait namelijk op iOS, hun eigen besturingssysteem en Samsung draait op het veel meer voorkomende systeem Android van Google. Het feit dat je met een android telefoon meer applicaties kunt downloaden dan op een iOS telefoon, heeft er mede voor gezorgd dat Samsung al jarenlang een van de favorieten is onder de consumenten. Ook qua uiterlijk en knoppen verschillen de twee merken van elkaar. Een iPhone herken je vrijwel meteen, daar deze niet vaak of veel verandert ten opzichte van zijn voorgangers. Bij Samsung passen ze verbeteringen toe waar nodig is en dit resulteert erin dat je begin modellen van de Galaxy serie er totaal anders uitzien dan de modellen van nu.

Bescherm je Samsung telefoon

Een smartphone kost veel geld en het is daarom belangrijk om er voorzichtig mee om te gaan. Met de telefoonhoesjes Samsung bescherm je jouw Samsung tegen vallen en stoten. Daarnaast zorgen de telefoonhoesjes van Samsung ervoor dat jouw scherm krasvrij blijft en er minder vuil zich kan ophopen.

https://www.telefoonhoesje.nl/samsung

Gerelateerde artikelen

Bijzondere dingen om na een crematie te doen: de as van een overledene in een diamant verwerken

Waar kan je een exclusieve lederen rugzak online kopen?

Paasbrunch recepten