Media museum
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom je professionele dampkappen laten reinigen door een specialist?

Ben je werkzaam in de horeca? Dan is de kans groot dat je bedrijf is uitgerust met een professionele grootkeuken. Natuurlijk weet je dat hygiëne en een propere werkomgeving daarbij cruciaal zijn. Daarom poets je zelf alle oppervlakken regelmatig. Echter zijn er ook plaatsen waar je zelf niet of moeilijk aankunt. De binnenkant van de damkappen is er zo een van. Toch is het regelmatig reinigen van deze damkappen heel belangrijk. Niet enkel voor de hygiëne, maar ook voor de brandveiligheid. Binnenin de dampkappen stapelt vet zich namelijk op, en dat is zeer licht ontvlambaar. Het is daarom belangrijk de dampkappen jaarlijks volledig te laten reinigen. Vanuit je brandverzekering is dit overigens verplicht. Bij wie kan je hiervoor terecht? Bij Valor Services Group! Dit bedrijf specialiseert zich in ongediertebestrijding en professionele reiniging binnen bedrijven doorheen heel België.

Een reinigingsbedrijf met ruime expertise in de sector

Valor Services Group is een samenwerking van verschillende bedrijven met ruime expertise in de professionele schoonmaak van systemen en ongediertebestrijding. Valoristen weten niet enkel perfect hoe ze het reinigen van dampkappen in de horeca moeten aanpakken. Ook het onderhouden van ventilatiesystemen, sanitair en nog veel meer behoort tot het vakgebied van dit bedrijf. Wil je dus komaf maken met ongedierte of slechte luchtkwaliteit binnen je bedrijf? Dan is Valor Services Group de perfecte partner! De experten van dit bedrijf staan klaar om elke reinigingsklus binnen je onderneming te klaren met een oog voor detail.

Ontdek meer over de ruime service van dit bedrijf

Ongeacht of je hen wil inschakelen voor ongediertebestrijding of om de dampkappen in je grootkeukens eens goed onder handen te nemen, de specialisten van Valor Services Group helpen je graag met een uitstekende service. Wil je meer weten over de dienstverlening en de werkwijze van dit bedrijf? Dan vind je op de website van Valor Services Group alle details.