Media museum
Image default
Woning en Tuin

Maak kennis met deze gespecialiseerde groothandel in tuinzaden

Global Green Seeds is een gespecialiseerd groothandel in tuinzaden. Ze importen zaden uit verschillende landen en kunnen daardoor rekening op een bijzonder uitgebreid aanbod aan kwalitatieve zaden. Om het de consument makkelijk te maken, stellen ze zelf zadenmixen samen, die floreren op diverse ondergronden. Schakel hen dan ook in wanneer u op zoek bent naar een specifieke zaadsoort, of wanneer u geen idee heeft welke gras- of plantensoort het best zal groeien op uw grond. Ze hebben een mix voor iedere ondergrond, en voor iedere toepassing. Bent u bijvoorbeeld eigenaar van een sportclub, zoals tennis, padel, voetbal enzovoort? Dan hebben ze beslist een mix die ervoor zorgt dat uw terreinen tegen een stootje kunnen. In hun assortiment vindt u onder meer volgende mengelingen: Recovery Sport, Sahara Sport Endofyte en Recovery training.

Sport-, recreatie- en voedingsdoeleinden

Wilt u graag uw grasveld opnieuw aanleggen of is er nog helemaal geen sprake van beplanting en wilt u een stukje grond omtoveren tot een groen paradijs? Dan zit u bij Global Green Seeds op de juiste plaats. Zowel particuliere als professionele klanten kunnen hier terecht voor een zadenmix op maat. Naast recreatie en sporttoepassingen, bieden ze ook zaden aan die gewassen creëren die perfect kunnen dienen voor voederdoeleinden. Verwen uw dieren met een sappige wei vol met kwalitatief gras, of doe er nog een schepje bovenop en kies voor een weidemix inclusief kruiden. De dieren worden niet alleen extra gevoed, de plantensoorten zijn zo geselecteerd dat ze geen maagklachten teweegbrengen bij het vee. Ook voor weidemengelingen bent u op de juiste plaats bij deze groothandel in tuinzaden. De zaden zijn specifiek geselecteerd voor ons Belgische klimaat.

Ontvang vrijblijvend advies op maat

Tot slot vindt u bij deze groothandel in tuinzaden ook verschillende soorten meststoffen. Iedere meststof heeft zijn eigen voordelen en stuk voor stuk helpen ze mee om uw stukje groen van opperste kwaliteit te houden. Contacteer hen voor meer informatie en geniet van een uitstekende expertise, gecombineerd met een professionele en klantvriendelijke service.