Media museum
Image default
Kinderen

Van deze kindertandpasta worden jouw kinderen blij en blijven de tanden gezond

Voor kinderen is tandenpoetsen erg belangrijk. Hiermee blijven de tanden namelijk schoon en gezond en worden gaatjes voorkomen. Kinderen kunnen tandenpoetsen soms echter een beetje lastig vinden. Dit moet namelijk twee keer per dag voor twee minuten gebeuren. Voor kinderen kan dit lang zijn en kinderen vinden de smaak van normale tandpasta vaak ook veel te sterk. Daarom heeft Fairytabs een nieuwe soort kindertandpasta ontwikkeld waar jouw kind wel blij van wordt. Lees verder en ontdek er meer over.

Tabletjes met een milde smaak

De kindertandpasta van Fairytabs bestaat uit kleine tabletjes. Kinderen kunnen per keer op een tabletje kauwen en er komt dan vanzelf een schuimende tandpasta uit. Deze tabletjes zijn erg makkelijk in gebruik en er is geen geklier meer met irritante tubes. Je weet zo ook zeker dat je kind precies genoeg tandpasta gebruikt. Daarnaast is de smaak van de tabletjes erg mild. Er is een milde mintsmaak en een aardbeiensmaak beschikbaar. Deze smaken kunnen kinderen veel beter waarderen!

Een handig abonnement

Niets is zo vervelend als zonder tandpasta komen te zitten. Bij Fairytabs kun je echter heel gemakkelijk een abonnement afsluiten. Hierbij geef je aan voor hoeveel kinderen je tandpasta nodig hebt en dit wordt dan automatisch voor je ingevuld. Je ontvangt dan iedere maand een pakketje met genoeg kindertandpasta. Bij het afsluiten van een abonnement ontvang je ook een starterspakket. Hier zit een voorraad tabletjes bij, maar ook een drinkbeker, opbergpotje en een tandenborstel van bamboe. Je ontvangt deze starterkit per kind, zodat ieder kind een volledig pakket heeft.

Kies voor het milieu

Alle producten van Fairytabs zijn op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De materialen van de tandenborstels en opbergpotjes gaan erg lang mee. Ook het inpakmateriaal is niet schadelijk voor het milieu. Hierbij wordt er veel gebruik gemaakt van papier. Dit papier is niet bewerkt en kan dus gemakkelijk gerecycled worden. Deze service is dus niet alleen goed voor de kinderen, maar ook voor het milieu. Plaats snel een bestelling!

https://fairytabs.be/