Media museum
Image default
Entertainment

Verras een echte LEGO-fan door een springkasteel te huren in dat thema in de Kempen

Is je kleine spruit ook zo fan van LEGO en kan hij zij uren bezig zijn met het bouwen van de gekste bouwwerken? Dan kan je bij het volgende verjaardagsfeestje of communiefeestje misschien wel een springkasteel in LEGO-thema huren in de Kempen. Zo’n springkasteel huren, bezorgt elk feestje ene hoop plezier voor zowel klein als groot. Bij It Takes 2 in Geel vind je zo’n springkasteel in LEGO-thema. Daarnaast bieden zij nog een hoop andere springkastelen en opblaasbare obstakels om het feestje nog verder af te maken.

Geniet van springplezier met de hele familie

Als je kijkt naar het springkasteel in LEGO-thema dat je kan huren bij dit bedrijf in de Kempen, zie je tal van felle kleuren waar je spontaan vrolijk van wordt. Bovendien heeft dit springkasteel ook nog een glijbaan en andere leuke obstakels in thema. Het springkasteel kan best wel gehuurd worden voor in de zomer op een mooi dag, aangezien hij niet overdekt is. De firma kan wel beloven dat al hun springkastelen goed onderhouden worden, zodat elk klant geniet van een net springkasteel en alle kinderen met een veilig gevoel kunnen plezier maken. Dit springkasteel heeft geen enorme afmetingen, dus is perfect gemaakt voor de iets kleinere feestjes. Ook is de prijs zeer aangenaam, waardoor bijna iedereen kan genieten van dit springplezier. Ontdek ook zeker de andere springkastelen van It Takes 2.

Creëer spring- en speelplezier

Wil je graag dit springkasteel in LEGO-thema huren voor je feestje in de Kempen? Wacht dan niet langer en kijk of dit springkasteel nog beschikbaar is bij It Takes 2. Je kan ze telefonisch bereiken. Moest dit springkasteel niet beschikbaar zijn op de dag die je wenst dan kijken de werknemers of zo je een passend alternatief kunnen aanbieden. Hun missie is dan ook dat jij en je kleine spruit de tijd van jullie leven hebben op hun springkastelen!

https://ittakes2.be/