Media museum
Image default
Boeken en Tijdschriften

Wat voor jaarboek wil jij laten drukken?

Laat jij het ontwerpen van een jaarboek het liefst over aan een ontwerper? Of weet je al precies hoe jouw jaarboek vorm moet krijgen? Wat jouw wensen ook zijn, bij Het Uitgeefhuis kun je terecht voor de volledige verzorging van ontwerp en opmaak van een jaarboek en almanak. Zo kun je kiezen uit een van de standaard lay-outs of je laat een lay-out op maat maken door een van de ontwerpers. Ga je zelf voor een prachtig ontwerp? Dan ga je zelf aan de slag met de online werkende editor of je levert jouw ontwerp aan in pdf of Word. Zo ben je er zeker van dat jaarboeken en almanakken gedrukt worden die volledig aan jouw wensen voldoen.

Specialist heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van jaarboeken

Door een jaarboek te laten drukken door Het Uitgeefhuis, ben je zeker van kwaliteit. Zij zijn specialist als het aankomt op het ontwerpen en drukken van boekwerken. Het bedrijf heeft de afgelopen 20 jaar ruim 1.000.000 boeken uitgegeven. Van jaarboeken tot schoolkranten en profielwerkstukken: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je bijvoorbeeld een almanak of een jaarboek laten drukken? Dan ontvang je altijd een persoonlijke service. Dat wil zeggen dat je van het ontwerp tot de opmaak en het drukwerk begeleid wordt. Bovendien profiteer je van een gratis en snelle levering, waardoor je het jaarboek dat je hebt laten maken op tijd in huis hebt. Dat is nog eens service, nietwaar?

Maak herinneringen tastbaar door een jaarboek te laten drukken

Wil je terugblikken op een succesvol jaar? Wil je een collegejaar vastleggen in een mooi boekwerk? Of wil je een almanak laten drukken voor jouw sportvereniging? Dat is begrijpelijk. Je wilt herinneringen zo lang mogelijk koesteren en waarom niet in een tastbare vorm? Daarom doe je er goed aan om de mogelijkheden op het gebied van jaarboeken van Het Uitgeefhuis te bekijken. Hier kun je een jaarboek, almanak of ander boekwerk laten drukken precies zoals jij dat wilt. Zo kies je uit verschillende lay-outs, laat je een lay-out op maat ontwerpen of lever je zelf een lay-out aan in pdf of Word. Bovendien wordt er tijdens het maken van een jaarboek gebruikgemaakt van de modernste technieken en wordt ieder boekwerk tot in detail afgewerkt.