Media museum
Image default
Arts / Photography

DD Dance Studio in Lelystad: dé dansschool van Flevoland

Houd je van bewegen en is muziek jouw passie? Dan maak je een goede keuze als je een keer een kijkje komt nemen bij DD Dance Studio in Lelystad. Wij zijn een professionele dansschool in Flevoland die danslessen verzorgt voor heel de provincie. Of je nu in Almere, Dronten, Lelystad, Zeewolde of Biddinghuizen woont, DD Dance Studio staat voor je klaar. Onze ervaren instructeurs bieden een gevarieerd aanbod aan danslessen en gooien al hun passie in de strijd. Kom gerust een keer een gratis proefles volgen om zelf kennis te maken met deze dansschool in Flevoland. En profiteer van de vele voordelen van dansen.

Dansen: goed voor lichaam en geest

Als je je aanmeldt bij DD Dance Studio, dé dansschool van Flevoland, profiteer je van alle voordelen die de danssport te bieden heeft. Kort gezegd is dansen heel goed voor zowel lichaam als geest. Een eerste voordeel van dansen is dat je conditie sterk verbeterd. Maar een regelmatig bezoek aan onze dansschool  in Flevoland zorgt ook – onderzoek heeft dat aangetoond – voor een beter geheugen, een gezonder hart, sterkere botten en opbouw van spiermassa. En je wordt er gewoon gelukkiger van, want dansen geeft een relaxed en blij gevoel, je ontmoet nieuwe mensen en kunt je zelfvertrouwen een boost geven. Daarnaast is er voldoende keuze met lessen voor beginners of gevorderden van klassiek ballet tot streetdance.

Gratis proefles

Kom gerust een keer langs bij onze dansvereniging DD Dance Studio in Lelystad om mee te kijken of een gratis proefles te volgen. Onze ervaren instructeurs staan voor je klaar! Neem nu vrijblijvend contact met ons op via onze website of door de klantenservice te bellen.