Media museum
Image default
Huishoudelijk

Ontdek hier alles over de combimagnetron

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe oven of nieuwe magnetron heb je meerdere opties. Je kunt ze apart van elkaar aanschaffen, maar het is daarnaast ook een mogelijkheid om voor een combimagnetron te kiezen. Maar wat is een combimagnetron precies en wat kun je hier allemaal mee, en wat is het verschil met een combi-oven? Hier ontdek je alles over de combimagnetron zodat het voor jou makkelijker wordt om een keuze te maken.

Wat is een combimagnetron?

Een combimagnetron is een apparaat dat alle eigenschappen van een magnetron heeft, maar ook een aantal extra’s. Zo heb je met de combimagnetron uitgebreide mogelijkheden: je kunt de binnenkant van voedsel verwarmen, zoals bij een normale magnetron ook kan, maar je kunt de combimagnetron ook gebruiken voor het koken van de buitenkant van je voedsel. Een combimagnetron gebruikt een ventilator om hete lucht in beweging te brengen: zo kan een combimagnetron ook van buitenaf bakken en roosteren.

De belangrijkste voordelen

Door te kiezen voor een combimagnetron krijg je te maken met een aantal voordelen. In de eerste plaats heb je meer mogelijkheden dan met een normale magnetron, en kun je er dus voor kiezen om alleen een combimagnetron aan te schaffen in plaats van een magnetron en een oven. Je bent hierdoor veel minder ruimte kwijt in je keuken. Daarnaast is het goed om te weten dat de combimagnetron verkrijgbaar is in heel veel verschillende modellen en daardoor ook in diverse prijscategorieën.

 

De combimagnetron en combi-oven lijken misschien veel op elkaar, maar toch zijn ze verschillend. Zo staan bij de combimagnetron de magnetron eigenschappen centraal en bij de combi-oven de oven eigenschappen. De functies zijn dus anders. Ook het uiterlijk van beide combi-apparaten verschillen van elkaar. Ook zijn combi-ovens vaak duurder dan combimagnetrons. Ontdek zelf het aanbod van combimagnetrons!

 

Meer informatie op magnetron-aanbiedingen.nl