Media museum
Image default
Muziek

Een CD hoes maken volgens uw wensen

Als u een opkomende artiest of muziekgroep bent, dan bent u misschien wel bezig met het maken van een eerste album of single. Hoewel de streaminggiganten de fysieke mediaplatformen lijken weg te jagen, is een CD of DVD nog steeds een felbegeerd bezit voor de echte verzamelaar en liefhebber. Daarom moet u bij het maken van een CD hoes ook bij een specialist zijn. CD Perserij België beschikt over de middelen om deze productie in handen te nemen voor u. Nadat u lange tijd heeft gewerkt aan het samenstellen en opnemen van een album of single, is het tijd om deze onder de mensen te brengen. Dat kan in een kleinschalige oplage zijn, maar eveneens in grotere aantallen. In beide gevallen staat deze specialist klaar om u te ondersteunen en de middelen aan te reiken die u nodig heeft om dit succesvol te volbrengen.

Een mooi ontwerp op maat van uw wensen

Bij het maken van een CD hoes wilt u uiteraard een mooi ontwerp op de voorkant. Hiervoor beschikken ze bij CD Perserij België over ervaren grafische ontwerpers die uw wensen in pacht nemen. Ga daarom met hen in gesprek en geef enkele voorbeelden van hoezen die u echt aanspreken en daarbij thema’s en beelden die u graag wilt terugzien. Met deze informatie gaan zij aan de slag om op deskundige wijze een hoes te ontwerpen die zowel commercieel als artistiek werkt. Daarnaast beschikt deze onderneming ook over vele connecties en middelen om de distributie vlot te laten verlopen en uw CD onder de aandacht te brengen.

Maak een afspraak

Een CD hoes laten maken is kinderspel bij CD Perserij België. Geniet van een dienstverlening die perfect past bij de ambities en de schaal van uw project en maak een album of single waar u trots op kunt zijn. Zij nemen het vervelende werk uit uw handen zodat u zich alleen maar focust op het werk dat u het liefste doet. Neem contact met hen op voor een afspraak.

https://cdperserij.be/