Media museum
Image default
Arts / Photography

Op zoek naar een nieuwe coupé?

Op de Koornmarkt in Delft bevindt zich een speciale kapper. Zij staan bekend om de 

top haarverzorging Delft. Kenmerkend voor deze kapper is de aandacht voor trends. De kapsalon is op de hoogte van alle Hairtrends in Delft.

 

Wat is top haarverzorging?

Als er een ding belangrijk is, dan is het haarverzorging. Het resultaat van de juiste verzorging is dat het haar glanzend en verzorgd is. Het aanpassen van het haar kan op meerdere manieren. Zo kan het bijvoorbeeld gladgemaakt worden met een stijltang, maar ook worden gekruld met een krultang. Deze manieren zijn echter niet goed voor je haar. Dit komt door de hitte. Het is daarom belangrijk om je haar goed te verzorgen. De kapper uit Delft zal hierbij helpen. Het team is pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Samen bereiken wij ons doel: top haarverzorging.

 

Loop maar binnen

Op de Koornmarkt 72 loop je binnen wanneer je maar wilt. Zoek je een kapper Delft zonder afspraak, dan is dit de juiste kapper. De Delftse kapper is in de laatste jaren uitgegroeid tot een van de beste kappers van Delft. Kenmerkend zijn de meest inspirerende hairtrends van Delft. Het team van de kapsalon biedt een top haarverzorging aan de klant, met een prachtig eindresultaat. De stylisten zijn hoog opgeleid en werken daarbij ook in het hoge segment. Naast adviseren over hedendaagse hairtrends, zorgen de stylisten er ook voor dat er gewerkt wordt met producten van hoge kwaliteit. In deze kapsalon wordt echt de tijd voor uw haar genomen. De klant krijgt de aandacht die hij of zij verdient. Terwijl u tot rust komt in de salon, werken wij aan uw haar met kwalitatief goede merken, zoals Kevin Murphy, Moroccanoil en Olaplex. De kapsalon straalt veel rust uit en bevindt zich in het centrum van Delft. De Koornmarkt 72 is de juiste plek.

https://www.onekappers.nl