Media museum
Image default
Muziek

Organiseer een djembé workshop voor familie, vrienden of collega’s

Een djembé workshop is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Het is een leuke manier om een schoolklas kennis te laten maken met Afrikaanse muziek. Kinderen beleven vaak veel plezier aan het bespelen van slaginstrumenten, want samen muziek maken is altijd leuk. Ook voor volwassenen is het leuk om dit slaginstrument te leren bespelen en de Afrikaanse cultuur beter te leren kennen. Dit kun je doen met vrienden of familie, maar het is ook een goede teambuildingactiviteit om met je collega’s te ondernemen.

Combineer de workshop met een lunch of diner en ga voor een compleet arrangement

Ben je overtuigd en wil je een djembé workshop organiseren, maar ben je op zoek naar een partij die dit voor jou kan verzorgen? Dan ben je bij Dununba aan het juiste adres. Dit bedrijf verzorgt verschillende percussieworkshops die je zowel thuis als op een andere locatie kunt laten plaatsvinden. Daarbij heb je de keuze uit verschillende arrangementen waarmee je de workshop uitbreid tot een compleet dagprogramma. Ze werken namelijk samen met verschillende restaurants, waardoor je de workshop uit kunt breiden met uit eten gaan. Hierbij kun je kiezen voor een lunch, maar ook een diner of een borrel behoren tot de mogelijkheden.

Een originele activiteit voor een familiedag of teamuitje

Kies voor een leuke en originele invulling van je familiedag of teamuitje en organiseer een djembé workshop. Ook wanneer je je schoolklas kennis wilt laten maken met Afrikaanse muziek is deze workshop een mooie mogelijkheid hiertoe. Wil je eerst weten wat het kost om een djembé workshop te organiseren voor je familie, vrienden, collega’s of schoolklas? Dan kun je bij Dununba een vrijblijvende offerte aanvragen. Laat hen weten met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en of je het wilt combineren met bijvoorbeeld een lunch. Dan ontvang je snel een scherp geprijsde offerte.

https://dununba.nl