Media museum
Image default
Muziek

Upgraden naar Spotify Premium?

Met Spotify Premium kun je overal en altijd naar muziek luisteren. Het biedt ook offline afspeellijsten en de mogelijkheid om je eigen afspeellijsten te maken. Als je een zware luisteraar bent en ten koste van alles advertenties wilt vermijden, is het geen slecht idee om te upgraden naar Spotify Premium. Met het maandelijkse prijskaartje kun je een hele maand onbeperkt overslaan. Dit kan met name handig zijn als je een afspeellijst probeert af te luisteren, maar om de paar nummers wordt onderbroken door advertenties. Voor sommige gebruikers die elke dag urenlang luisteren, kan het extra geld de moeite waard zijn. Met je gratis account kun je on demand en in hoge kwaliteit naar muziek luisteren. Er zijn echter enkele functies waar alleen Premium leden van kunnen genieten. Met het geüpgradede account kun je veel doen.

Muziek downloaden om offline te luisteren

Een van de meest populaire functies die Spotify Premium biedt, is de mogelijkheid om muziek te downloaden voor offline luisteren. Dit betekent dat je naar je favoriete afspeellijsten, albums en nummers kunt luisteren terwijl je woon-werkverkeer of op reis bent. Dit betekent geen slordige wifi of beperkte afspeellijsten meer. Spotify Premium biedt ook geen advertenties, wat betekent dat je nooit meer te maken krijgt met die vervelende onderbrekingen tussen nummers. Met advertentievrij luisteren kun je ononderbroken genieten van muziek zonder dat je je zorgen hoeft te maken over reclameblokken. Zorg ervoor dat je telefoon voldoende opslagruimte heeft voordat je een album downloadt. Dit komt omdat het veel ruimte op je apparaat in beslag neemt. Je hebt geen speciale apparatuur nodig, want Spotify Premium geeft gebruikers alleen toegang tot alle geluiden met hoogwaardige audio via hun mobiele apparaten.

Luister naar alles op aanvraag

Een van de beste voordelen van upgraden naar Spotify Premium is dat je onbeperkte toegang krijgt tot alle muziek in hun catalogus. Je kunt naar elk nummer luisteren dat je wilt, wanneer je maar wilt. Geen beperkte afspeellijsten meer en niet meer wachten tot je favoriete nummer op een afspeellijst verschijnt. In plaats daarvan heb je met Spotify Premium alle muziek, inclusief je eigen persoonlijke verzameling, altijd en overal binnen handbereik.

Expliciete nummers blokkeren

Als je een ouder bent die op zoek is naar een streamingdienst die geschikt is voor je gezin, is een van de beste functies de mogelijkheid om expliciete nummers te blokkeren. Spotify Premium-gebruikers kunnen ervoor kiezen om volledige artiesten of specifieke albums uit hun afspeellijsten te blokkeren. Dit maakt je luisterervaring vrij door expliciete teksten uit de vergelijking te verwijderen. Hierdoor kun je je concentreren op het genieten van muziek zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wat er op de achtergrond wordt gezegd.