Media museum
Image default
Mode en Kleding

Een klassevolle damesboetiek in Heist-op-den-Berg

U wandelde waarschijnlijk al ontelbaar veel door de drukke, bekende winkelstraten in de grotere steden in België. Enerzijds is het handig om zo veel winkels zo kort op elkaar te hebben, anderzijds is het daar vaak bijzonder druk. Bovendien vindt u er de standaard collecties. Bent u daar wat op uitgekeken of geeft u gewoonweg de voorkeur aan rustig en stijlvol winkelen? Maak dan eens kennis met damesboetiek Monclé, gevestigd in Heist-op-den-Berg. De zaak werd opgericht door twee ondernemende vrouwen: Monja Bertels en Nancy Clé. De dames zijn zowel vriendinnen als zakenpartners. Beide deden al heel wat ervaring op in de modesector voor de start van Monclé Boutique.

Een ruim assortiment aan dameskleding tegen voordelige prijzen

Monclé, de damesboetiek in Heist-op-den-Berg heeft een uitgebreid assortiment aan dameskleren die de laatste trends volgen. Toch kiest het Monclé-team enkel voor unieke kledingstukken en accessoires die afwijken van de doorsnee collecties die u in de grote modeketens vindt. Zo garandeert de winkel u dat u met een originele look over straat loopt. In het assortiment vindt u comfortabele jeansbroeken, geklede jassen en vesten, leuke schoenen, luchtige tops en t-shirts, warme truien, en zo veel meer. Heeft u weinig tijd om te winkelen of langs te gaan in de winkel zelf? Dan kunt u ook eenvoudig shoppen via de webshop van damesboetiek Monclé uit Heist-op-den-Berg.

Contacteer het winkelteam voor meer informatie omtrent de collecties

Als u vragen heeft over de collecties die u zowel online kunt kopen als in de winkel zelf, dan kunt ook altijd contact opnemen met het winkelteam. Surf naar de website van Monclé Boutique. Daar kunt u de contactgegevens raadplegen. U leest er ook meer over het ontstaan van de kledingzaak en u kunt meteen doorklikken naar de webshop. Alvast veel shopplezier gewenst bij Monclé Boutique! U zal zeker en vast stralen in uw nieuwe outfit(s).