Media museum
Image default
Mode en Kleding

De trends in leren rugzakken

Op de catwalks en in trendy winkels zijn momenteel lederen rugzakken verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen. Het accessoire is populair en blijkt zeer populair te zijn. Een retro rugzak van uitgewassen bruin suède is bijvoorbeeld erg populair. Zwarte, delicate modellen spreken ook vooral vrouwen aan en zijn ook erg populair vanwege hun verschillende details en vormen.

Eenvoudige producten in zwart of verschillende bruintinten spreken ook vrouwen en mannen aan en passen ook perfect in het dagelijkse zakenleven. Vrouwelijke modellen zijn meestal wat kleiner en hebben vrouwelijke details. Hoogwaardige kopieën voor mannen zijn ook aangepast aan de bredere mannelijke rug.

Naast echt leer, gemaakt van dierenhuiden, zijn ook de onderdelen van imitatieleer op dit moment erg populair. Vooral degenen die om ethische redenen willen afzien van producten van dierlijke huiden zullen goede alternatieven vinden met hoogwaardig imitatieleer. Echt leer heeft echter een aantal voordelen: Het is robuust en scheurvast en daardoor duurzamer dan modellen van imitatieleer. Bovendien is elk stuk echt leer op zich uniek. De mate en het type van looiing bepaalt de kleurtint en de patinastructuur van het materiaal. Omdat er verschillende looiprocédés zijn en het resultaat enigszins kan variëren, zijn geen twee stukken precies hetzelfde. Imitatieleer daarentegen is vaak goedkoper en laat oliën en vetten beter afrollen dan materiaal van dierlijke huiden.

Lederen rugzakken zijn in principe overal te vinden waar tassen te koop zijn. Of dit nu bij de leerspecialist om de hoek is of in het warenhuis in de volgende grotere stad. U kunt ook betaalbare modellen van echt of imitatieleer vinden in veel kledingwinkels en online winkels.