Media museum
Image default
Woning en Tuin

Velux dakramen

Als het om ramen in schuine daken gaat, ben je bij Velux aan het juiste adres. Velux dakramen zijn er inmiddels in verschillende toepassingen te vinden. Zo kun je meer uit je schuine dak halen. En je haalt meer licht in huis waar nodig. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om Velux dakramen te laten plaatsen bij monumentale panden of andere bijzondere objecten die met regels te maken hebben. Velux dakramen zijn gemaakt om langer mee te gaan. Met een Velux dakraam maak je een stevige keuze. Ongeacht welke variant je neemt.

Gordijnen bij Velux dakramen

Het is wel handig om de juiste gordijnen bij de Velux dakramen te nemen. Hangende gordijnen en schuine ramen gaan namelijk niet zo goed samen. Er blijft aan de zijkanten licht in je kamer komen en de gordijnen nemen meer ruimte in dan nodig. Voor Velux dakramen zijn er dan ook speciale rolgordijnen. Deze worden bevestigd tussen de kozijnen en sluiten zodoende naadloos aan. Als je dan kiest voor verduisterende gordijnen, heb je met Velux dakramen en verduisterende gordijnen een volledig donkere ruimte.

Klein of groot

Velux dakramen zijn er in verschillende formaten. Heb je een kleine kamer met een schuin dak, dan is één Velux dakraam al voldoende. Je kunt ook kiezen voor het balkonvenster dakraam van Velux. Daarmee haal je meer licht binnen dan met een tuimelvenster of uitzettuimelvenster. Grotere opties zijn bijvoorbeeld het daglichtsysteem van Velux of de 3-in-1 dakramen. Er is ook een optie voor een 2-in-1 dakraam.

https://www.dakvensterstore.be