Media museum
Image default
Woning en Tuin

De verschillende opties wanneer u een sauna op maat gaat kopen

Een sauna moet perfect passen binnen uw woning. U kiest er daarom het best voor om een sauna op maat te kopen bij Bastu. Deze onderneming uit Aarsele, in West-Vlaanderen, staat bekend om hun maatwerk en heeft al het nodige materiaal en voldoende ervaring om elk project tot een goed einde te brengen.

Welke houtsoort wordt er gebruikt voor elk onderdeel

Een sauna bestaat uit verschillende onderdelen, zoals de muren en de banken. Voor elk onderdeel gebruiken deze specialisten een ander type hout. Zo is het gebruikelijk om voor hemlock te kiezen voor de zijkanten van de sauna. De banken en ruggensteunen zijn dan weer opgebouwd met abachi-hout. Deze houtsoort is namelijk weinig warmtegeleidend en daarom ideaal voor in de sauna die u op maat kan kopen. Heeft u toch andere wensen? Dan kan u in samenspraak met deze specialisten een andere type hout uitkiezen. Ook voor de afwerking en de technische onderdelen krijgt u nog de keuze tussen enkele opties. Voor de sauna-oven werken ze bijvoorbeeld met de merken Tylö en Harvia. Dit zijn hoogkwalitatieve ovens waardoor u altijd geniet van de ultieme ontspanning. Wilt u graag geïntegreerde verlichting of een extra brede ruggensteun? Het is allemaal mogelijk bij deze experten in sauna’s en stoombaden. Zij houden altijd rekening met uw wensen. Uw tevredenheid houden ze nu eenmaal hoog in het vaandel.

Schakel deze specialisten in voor uw totaalproject

De sauna die u op maat kan kopen, is niet het enige dat zij aanbieden. Bij Bastu kan u eveneens terecht om een stoombad te laten installeren. Zelfs voor totaalprojecten met een douche en een volledige chalet, staan zij klaar. Hun ervaren medewerkers luisteren aandachtig naar uw wensen en gaan zo efficiënt aan de slag om uw dromen waar te maken. Contacteer hen vandaag nog om een eerste afspraak te maken!

https://www.bastu.be/nl