Media museum
Image default
Woning en Tuin

Een smaakvol interieur met bijpassende deurkrukken

Het inrichten van je woning kan een erg leuke taak zijn. Echter komen er vaak zoveel dilemma’s op je pad, doordat je veel keuzes moet maken. Het plezier bij het inrichten kan hierdoor soms een beetje verdwijnen. Wij begrijpen dat je bij het nadenken over de inrichting van jouw interieur misschien niet als eerste aan de deurkrukken of kastgrepen zult denken. Toch is het erg mooi als deze passen bij de stijl die in de rest van het huis naar voren komt. De deurkrukken zijn natuurlijk ook vaak in het zicht. Hier volgen wat handige tips om een goede deurklink te kiezen die perfect past bij de stijl van jouw huis.

Functionaliteit van de deurkruk

Allereerst is het belangrijk om te onthouden dat een deurklink een functie heeft en deze ook naar behoren uit moet voeren, anders krijg je een deur immers niet meer zo gemakkelijk open. Ga dus voor een deurklink met een goede kwaliteit. Van merken zoals HDD Pro, Entra en Formani is bijvoorbeeld bekend dat zij kwalitatieve producten op de markt brengen en ook vaak garantie aanbieden. Controleer dus altijd reviews of ga na of je garantie hebt om te voorkomen dat je deurklink het na een tijdje begeeft.

Deurkrukken met een mooi design

Naast dat het belangrijk is dat een deurklink naar behoren werkt is het misschien wel net zo belangrijk dat deze mooi past in jouw interieur. Gelukkig is er tegenwoordig zoveel keus dat daar ongetwijfeld een variant tussen zit die helemaal tot zijn recht komt in jouw huis. Juist vanwege dit ruime aanbod kan het echter wel wat langer duren om de ideale deurkruk ook daadwerkelijk te vinden. Om dit gemakkelijker te maken kan het verstandig zijn om je te laten inspireren op platforms zoals Pinterest. Heb je eenmaal een beeld in je hoofd van jouw ideale deurklink dan maakt dit het zoeken natuurlijk een stuk eenvoudiger.