Media museum
Image default
Arts / Photography

Altijd in het zicht

Waar veel grote bedrijven tegenwoordig tegen aan lopen is het feit dat ze weinig inzicht hebben in het wagenparkbeheer van hun bedrijf. Er zijn veel voertuigen, veel werknemers en weinig inzicht in het aantal gereden kilometers, verkeersovertredingen, boetes, waar de auto’s zich bevinden, en wie er allemaal in rijdt. De werknemers die veelal in de buitendienst werken, hebben vaak een standaard wagen tot hun beschikking. Maar er zullen ongetwijfeld ook een aantal auto’s tot de beschikking staan voor de mensen die niet standaard in de buitendienst werken en dus niet zo vaak weg hoeven.

Het bijhouden van gereden kilometers, het aantal getankte liters benzine of diesel en waar de auto is op bepaalde momenten kan soms lastig zijn. Vele bedrijven zijn al in het bezit van een handig apparaatje wat vele zorgen betreffende de genoemde punten kan weghalen en zorgt voor een gemakkelijk overzicht. Een GPS Tracker kan direct in de bedrijfswagen worden gemonteerd, en worden aangesloten op de motor zodat hij altijd en overal gebruikt kan worden. Door de slimme meter wil het feit zo zijn dat de GPS Tracker direct aan gaat wanneer de auto wordt gestart. Er kan dus niet vals gespeeld worden, om het maar zo te noemen. Niet alleen registreert de GPS Tracker waar de wagen ieder moment is. Daarnaast houdt hij ook de gereden kilometers et cetera bij waardoor de bestuurder dit niet meer hoeft te doen. Op deze manier kan de werkgever gemakkelijk en eenvoudig de kilometerregistratie doorvoeren en alles bijhouden.

Een bijkomend voordeel is dat wanneer de wagen gestolen wordt, er direct te zien is waar het voertuig zich bevindt. Dit komt doordat er eigenlijk niet te zien is, mits de motorkap los wordt gehaald en er gezocht wordt, dat er een GPS Tracker aanwezig is in de auto. Om je wagenpark te optimaliseren en een gemakkelijk overzicht te creëren wordt er dus aanbevolen om een GPS Tracker in de auto te monteren.

https://mygpstracker.nl